Evde yapabileceğim egzersiz önerisi

157134

Kilopat
Makaleler
3
Boyum 1.80 m ve 71 kiloyum. Evde kaldığımızdan beri hafiften göbek çıktı. Dur demezsem daha da gidecek gibi gözüküyor. Daha önce hiç egzersiz falan yapmadığım için ne yapmalıyım bilmiyorum. Sizce ne yapmalıyım? Evde göbek kası yapacak kadar beklemiyorum ama en azından şu yağlar gitsin istiyorum. Ayrıca kalori hesaplarını neye göre yapmalıyım bunu da hiç bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu adamın ev antrenmanları sağlam ve iyi oluyor. ilkten ağır gelebilir, setleri ve tekrarları kendine göre ayarla.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu adamın ev antrenmanları sağlam ve iyi oluyor. İlkten ağır gelebilir, setleri ve tekrarları kendine göre ayarla.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu adamın videolarını biraz izlemiştim. Antrenmanları zor diye pek yanaşmadım ama sanırım yanaşmaya karar verdim. İçinde bulunduğumuz zaman bitince spor salonuna yazılmayı düşünüyorum ama yaşımdan dolayı tereddüt ediyorum. 15 yaşındayım sizce gitmeli miyim?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı