Evde yediğim yemekleri sevmiyorum çocukluğumdan beri dışarıdan yemek yemeyi çok seviyorum burger, çiğ köfte, döner vs evde yemek sevmiyorum çok nadir yemeklerim var onları da artık yememeye başladım istemeyerek yiyor ama dışarıdan sevdiğim bir yemekse 10 tane olsun yerim çünkü tadi daha güzel daha çok hoşuma gidiyor.
Ağzıma kesinlikle sürmeceğim şeyler.
Penir, zeytin, kahvaltılık genellikle sevmem, salatalık hariç, sebzeyle alakalı yemekleri sevmem.
Bu aralar yediğim yemekler veya yiyebileceğim yemekler.
Patates, tavuk severim ama bu aralar onu da sevmiyorum neden bilmiyorum vücüdüm istemiyor, döner, çiğ köfte, hamburger çok severim haftada 1 yerim hamburger param olsa her gün yerim muhtemelen.
(Evdeki yemekleri sevmiyorum annem yapınca yiyiyordum annem çalışıyor ve bana ha bire ne yemek istiyorsun dediklerinde bir şey söyleyemiyorum çünkü şu anda yiyebileceğim yemek yok söyleyemeyince rastgele yemek yapıyorlar zorla yiyorum çok açsam nasıl çözebilirim bu problemi sevmediğim yemekleri hiç yiyemiyorum çok ciddiyim doğdum doğalı peynir yemeyen insanim ama peyniri kuymağın içinde yiyorum.)