Evden ayrılıp yeni hayat kurmak

furkanzkrsl

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar, yaşım 19. Evde sürekli olan kavgalardan ve hakaretlerden bıktım. Artık anne ve babamın yüzüne bakmayı geçtim aynı ortamda bulunmak bile istemiyorum. Herhangi bir şeye sinirlenip, sinirlerini benden çıkarıyorlar. Sürekli senden bir şey olmaz, sen okumazsın tarzı konuşmalar dönüyor evde. Sosyal bilimler öğrencisiyim son sınıfa geçtim ve yaklaşık 20 civarı denemeye girdim bu sene. 11 tanesinde Türkiye 1.si olmama rağmen ne bir tebrik ne bir övgü hiçbir şey söylemediler. Daralıp dışarı çıkıyorum eve gelince dışarı çıktığım için bu okumazsın konuşmaları dönüyor. Derslerim iyi ve eşit ağırlık öğrencisiyim. Şu an açıktan hazırlansam 10k sıralamaya rahat girebilirim. Fakat içimde zerre okuma isteği kalmadı bu konuşmalar yüzünden. 20000 TL param var ve 20k değerinde laptopum var. Sakarya'da benden 4 yaş büyük dayım var. İyi bir işi var ve tek yaşıyor. Dayıma bahsettim bu konudan. İlk başta herkesin diyeceği gibi, geçer, onlar senin ailen tarzı şeyler söyledi ama ikna olacak durumda değilim. Gelmemi söyledi Sakarya'ya. Aklımdaki düşünce çalışıp, ev kirasına ortak olup bir yandan açıktan okumak. B2 ve A2 ehliyetlerim var.
Sakarya Serdivan'da yaşıyor dayım ve ben Serdivan'ı yaşadığım şehir kadar biliyorum. İş imkanı fazla ve pek karışık olmayan bir yer. Ayrıca ilerde yaşamak istediğim şehir Sakarya.
Benim sorum aranızda, evden ayrılıp yeni bir hayat kuran var mı veya tanıdığınız var mı?
Fikrimi değiştirmek yapacağım en son şey. Kendimi bildim bileli olan bu evdeki işkenceden bıktım maalesef.
Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Senin durumlar baya iyiymiş. Konuyu açarken nasıl yaşayacaksın düşüncesi geçmişti aklımdan. Ancak şimdi o düşünce geçti. Dayının yanında yaşa. Derslerin iyiymiş zaten bide.
Son 2 senedir kriptoya ufak ufak yatırım yapıyordum. 2021 Eylül gibi iyi para kazandım. Ordan kalan para ile laptopumu kullanmayı düşünüyorum geçim için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı