Evden kaçınca yakalanmamak için ne yapılmalı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Önce kendinize sahte bir kimlik çıkartın. Daha sonra paranız var ise estetik ameliyat falan olun suratınızı değiştirin. Sahte kimlik üzerine sahte pasaport çıkartıp yurtdışına falan kaçın. Ama dikkat edin yakalanırsanız kötü olur. Ne değişik değişik konular? Yaşın daha 15 git evine kardeşim. Reşit olsan neyse bana ne. Başına bela alma evden kaçıp napacaksın.

Kış ayında evden kaçtığında evinin dedenin kıymetini anlaman çok da uzun sürmez. Fazla uzaklaşma sadece 1 geceyi evinin yakınında dışarda geçir ki sıcak eve dönmen kolay olsun ;)

Yani ailen yanlış sen onlardan yanlış. Kuyuya düşmüşsün ama ipin var, sen gidip ipinide kesmeye çalışıyorsun. Aynı senin gibi evden gidecem vs diyordum bir aralar ara sıra konusu açılınca benimle dalga geçiyorlar, hani gidecektin diye :D Orman kanunları şu an geçerli olsaydı herkes kafasını vurduğu yöne gidip çalı çöp toplayıp yaşamaya çalışırdı, ama şu an öyle bir şey yok.

Varlığı yokluğu bilmek lazım 😉

O duyguyu yaşamayan bilemez bu gibi durumları🤠
Sayfanın sağ kısmı yüklendi sol kısmını bekliyorum. :) Yokluk böyle bir şey ama insana sabretmeyi, evin kıymetini öğretiyor. Evde bu duruma düşsem klavyeye kafa atıyordum şuan.

Yemeği nasıl yediğime karışıyorlar, bana inat 100 GB kotalı bittiğinde sap gibi kaldımığız internet aldı. İsterseniz sayayım daha. Bu söylediğim s*lak lafları sadece emmim için geçerli değil :)
18 yaşından öncesi çok zor. Bir de detayları bilmeden dediklerinizin doğruluğunu bilmiyoruz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı