Patrixcs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2018 Mesajlar 8.753 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Marsilya 17 Mart 2021 #11 @zeki1981 eskiden yapıyorlardı artık yapmıyorlar. Şu an sadece FTTC ve FTTH yapıyorlar.
T ta2yeb Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2021 #12 Peki ben evime kablo çekilmesini nasıl talep edebilirim internet sitesine mi? Arayarakmı bilgisi olan varsa cevap verirse iyi olur.
Peki ben evime kablo çekilmesini nasıl talep edebilirim internet sitesine mi? Arayarakmı bilgisi olan varsa cevap verirse iyi olur.
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 17 Mart 2021 #13 ta2yeb dedi: Peki ben evime kablo çekilmesini nasıl talep edebilirim internet sitesine mi? Arayarakmı bilgisi olan varsa cevap verirse iyi olur. Genişletmek için tıkla... Bağlı olduğun Telekom müdürlüğü ile görüşmen lazım. En iyi desteği oradan alabilirsin. Binanızda kablo boşluğu için özel bir boşluk varsa çekimini Türk Telekom yapabilir. Diğer türlü bina içi tesisata karışmayabilirler.
ta2yeb dedi: Peki ben evime kablo çekilmesini nasıl talep edebilirim internet sitesine mi? Arayarakmı bilgisi olan varsa cevap verirse iyi olur. Genişletmek için tıkla... Bağlı olduğun Telekom müdürlüğü ile görüşmen lazım. En iyi desteği oradan alabilirsin. Binanızda kablo boşluğu için özel bir boşluk varsa çekimini Türk Telekom yapabilir. Diğer türlü bina içi tesisata karışmayabilirler.
T ta2yeb Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2021 #14 zeki1981 dedi: Bağlı olduğun Telekom müdürlüğü ile görüşmen lazım. En iyi desteği oradan alabilirsin. Binanızda kablo boşluğu için özel bir boşluk varsa çekimini Türk Telekom yapabilir. Diğer türlü bina içi tesisata karışmayabilirler. Genişletmek için tıkla... Çok Teşekkür ederim
zeki1981 dedi: Bağlı olduğun Telekom müdürlüğü ile görüşmen lazım. En iyi desteği oradan alabilirsin. Binanızda kablo boşluğu için özel bir boşluk varsa çekimini Türk Telekom yapabilir. Diğer türlü bina içi tesisata karışmayabilirler. Genişletmek için tıkla... Çok Teşekkür ederim