Elime bişey alıp sessizce kapı arkasında beklerim.odaya girincede gerekeni yaparımDiyelim ki anneniz babanız uyuyor. Siz de odanızda tek başına Technopat'ta takılıyorsunuz. O sırada evde bir ses duyuyorsun ilkte takmıyorsun ve hırsız odanın kapısına geliyor gizlice (bu arada odanızın ışığı kapalı öyle seviyorsunuz gibi düşünün) hırsızla 2-3 saniye bakıştıktan sonra yapacağınız hamle ne olurdu?
Ben: hıaaaaaaa! Diye bağırarak fareyi saplardım adama![]()

HHahahah benim arkadaşlarımda böyle ya niye böyle ciddiye alıyorlar aklım almıyorÇok basit bir soru hemen Clash Royale girer ve oynarım ve 3 el lose alırım (oynayamiyorum) ondan sonra karşımda kimse duramaz.
Diyelim ki anneniz babanız uyuyor. Siz de odanızda tek başına Technopat'ta takılıyorsunuz. O sırada evde bir ses duyuyorsun ilkte takmıyorsun ve hırsız odanın kapısına geliyor gizlice (bu arada odanızın ışığı kapalı öyle seviyorsunuz gibi düşünün) hırsızla 2-3 saniye bakıştıktan sonra yapacağınız hamle ne olurdu?
Ben: hıaaaaaaa! Diye bağırarak fareyi saplardım adama![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.