Eve hırsız girse ne yaparsınız?

Önce gidip babama söylerim babam tek yumrukla bayılttıktan sonra onu sandalyeye bağlarım. Uyandığında parmaklarını keserim sonra omzuna bıçak saplarım ve serbest bırakırım eline bıçağı veririm ve polisi ararım polis geldiğinde bana saldırmaya çalıştı ve kendini yaraladı derim 😋

Diyelim ki anneniz babanız uyuyor. Siz de odanızda tek başına Technopat'ta takılıyorsunuz. O sırada evde bir ses duyuyorsun ilkte takmıyorsun ve hırsız odanın kapısına geliyor gizlice (bu arada odanızın ışığı kapalı öyle seviyorsunuz gibi düşünün) hırsızla 2-3 saniye bakıştıktan sonra yapacağınız hamle ne olurdu?
Ben: hıaaaaaaa! Diye bağırarak fareyi saplardım adama :D
Masamın çekmecesinde bıçak var. Onu almadan önce 2 tane kroşe vurup yere sererdim sonra bıçağı ona doğru tutup babamlara seslendirdim. Ben yaşamadım ama abim evin bahçesinde hırsız görmüştü, 2 tane çenesine doğru vurup yere sermiş ama benim gibi bıçağı olmadığı için kasıklarına tekme atmış 🤣

Beyzbol sopasıyla Allah ne verdiyse girerim.

Geçenlerde denk geldi 3 kişi zaten, dinlenip dinlenip dövdük. Gece vakti camiinin bahçesine girmişler. Bahçede bir kaç tane kitap bulmuşlar. Sonra da caminin içine girebilmek için iç kapısını tekmeliyorlardı. Bizde gezerken tekmeleme sesini duyup gittik, usulca gözetliyorduk. Kıramayınca pes ettiler. Kitapları aldılar bizde karanlıkta saklandık. Demirlerin üstünden dışarı atlayınca güzelce etraflarını çevirdik. Ellerindeki kitapları aldık, ondan sonra var ya yok böyle bir şey. Sıkıntı stres hiç bir şey kalmıyor, pamuk gibi olduk. Hem bayağı terde attık, sağlık açısından önemli. Sonra polis görüp geldi. Durumu anlattık aldılar gittiler, adamları.

Odamda hemen yatağın ucunda halterim var, normalde 30KG fakat bu aralar hafiflemek için 20KG'ye düştüm. Kolayca halteri alıp saldırırım ona, ağırlık da sorun değil şansa. Tabi o esnada babamı çağırırım, o da 40KG'de halterde, Allah hırsızı elimizden kurtarsın. İkimiz de dövüş sporları ile ilgileniyoruz bu arada, düşünün artık hırsızın halini.

Odamda hemen yatağın ucunda halterim var, normalde 30KG fakat bu aralar hafiflemek için 20KG'ye düştüm. Kolayca halteri alıp saldırırım ona, ağırlık da sorun değil şansa. Tabi o esnada babamı çağırırım, o da 40KG'de halterde, Allah hırsızı elimizden kurtarsın. İkimiz de dövüş sporları ile ilgileniyoruz bu arada, düşünün artık hırsızın halini.
Glock çıkarıp sıkmasın da hocam :D

Glock çıkarıp sıkmasın da hocam :D
Benim odada taramalı tabanca olan Glock-19'un havalı olan versiyonu var, düzenli olarak silah eğitimi alıyorum. Ayrıca babamın odasında modelini hatırlamıyorum fakat 5000 Dolar civarında olan çok sağlam bir tabanca var. (Şaka şaka bayağı bir attım.) Ama şimdi 10. katta oturuyoruz ve neden bize denk gelsin?

Hemen arka tarafımda şifonyerin üstünde beyzbol sopası var. Onu alıp beynine tek darbe indirmemle onu orada beyin kanamasından öldürürüm :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı