Eve ikinci el sistem alınıp sunucu olarak kurulur mu?

Merhaba yazdıklarınız için teşekkürler, bana sunucu önerebilir misiniz ben Sahibinden'den baktım ama biliyorsunuz ki herkese güven olmaz daha iyi bir yer bilen varsa o siteyi atabilir mi ya da direkt sunucuyu paylaşabilir mi bütçem 10k. Mümkünse 256 GB RAM olsun ama eğer o bütçeye yoksa 128 de olur HDD ya da SSD çok fark etmez SSD ben extradan takarım. Kullanacağım hizmetler VMware ESXi sunucuların içinde web hosting - oyun sunucuları gibi hizmetler barındırıcam ve bir kabinete bağlı olmaması gerekiyor ve mümkünse az ses çıkartsın şimdiden teşekkürler.

Merhaba yazdıklarınız için teşekkürler, bana sunucu önerebilir misiniz ben Sahibinden'den baktım ama biliyorsunuz ki herkese güven olmaz daha iyi bir yer bilen varsa o siteyi atabilir mi ya da direkt sunucuyu paylaşabilir mi bütçem 10k. Mümkünse 256 GB RAM olsun ama eğer o bütçeye yoksa 128 de olur HDD ya da SSD çok fark etmez SSD ben extradan takarım. Kullanacağım hizmetler VMware ESXi sunucuların içinde web hosting - oyun sunucuları gibi hizmetler barındırıcam ve bir kabinete bağlı olmaması gerekiyor ve mümkünse az ses çıkartsın şimdiden teşekkürler.

Dell r610, r620 gibi model cihazlar, yüksek ses çıkartırlar. Ayrıca, yüksek elektrik tüketimi yapmayı da ihlal etmezler.

Dell marka tower sunucular var, bunlar bildiğimiz masaüstü bilgisayar. Ofis gibi alanlarda kullanılmak üzere tasarlanmışlar.

Konuda ki diğer arkadaşların yazdıkları öneriler sizin için yersiz görünüyor. Ev ortamında çalıştırdığınız cihazın ses çıkartmaması gerekir ancak bu cihazlar uçak gibi ses çıkartıyorlar. Ayrıca, bu r610 gibi modellerin yapacağı elektrik tüketimi evinizde ki elektrik tesisatına uygun değil. Standart bir Türk ustanın yaptığı yapı bir süre sonra zarar görecektir. Dolayısıyla, dell'in tower kasalarını tercih etmelisiniz.

Sektörde yer alan bir ağabeyimin önerileri.

İyi sosyaller.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı