Eve İkinci İnterneti Bağlatmak

Trquent

Hectopat
Daha fazla  
Taahhüt yüzünden evime kullanmak istediğim internet servis sağlayıcısına başvurdum 1 haftaya internet hazır olacaktır ama bu internet başlıktanda anlaşılacağı gibi evdeki 2. internet olacak. Evde sadece 1 tane telefon hat girişi olduğu için 2. sini ankastreden çekmem gerekliymiş.
Kabloları falan hallettim ama bütçem çok olmadığından kendim halletmek istiyorum, yani elektrikçiye de 30-40 lira verme taraftarı değilim. Direkt ankastreden RJ 11 jack ile bağlayacağım ama döşemeyi nasıl yapmam gerekli hakkında hiçbir fikrim yok. Sosyal medyada çok araştırdım ama hiç bulamadım video makale vb. önceden yapanlar veya konuyla bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Apartmanda kabloların geçeceği baca gibi bir şey varsa oradan çek direk dairene. Bir uca RJ11 diğer ucu da ankastreye çaktın mı tamamdır. Forumda konular olması lazım CAT6 çekmek ile alakalı bir göz gezdirebilirsin.

Apartmanda kabloların geçeceği baca gibi bir şey varsa oradan çek direk dairene. Bir uca RJ11 diğer ucu da ankastreye çaktın mı tamamdır. Forumda konular olması lazım CAT6 çekmek ile alakalı bir göz gezdirebilirsin.
Evet fazlasıyla konu var ama sadece kablo kullanımı ve nasıl takılacağı var. Nasıl bir kablolama yapmışlar yazmıyor gördüklerimde. Yani bi trickleri yok mu ? Örneğin giriş katta oturuyorum nasıl bir şekilde odama çekebilirim ? gibi konulara hiç rast gelmedim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı