Eve kondisyon bisikleti alınır mı?

Mahmutdx

Centipat
Daha fazla  
Fazla kilom var ve bunları vermek, vücudumu daha iyi hale getirmek istiyorum... Spor salonları çok pahalı zaten işe gitmekten hafta içi vakit bulamam. Anca hafta sonu gidebilirim bu yüzden para vermek istemiyorum.

Az önce kondisyon bisikleti gördüm eve kuruluyor. Hem uygun fiyatlı. Ama etkisini görür müyüm bilemedim. Yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum aktif olarak hiç kilo almıyorum ama veremiyorumda. Kilom 125 ve vücudum iğrenç duruyor. Nasıl daha fit hale gelirim yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim.

Ürün bu;

Hocam benim de öyle fazla kilom var buna sakın para verme diet ve yürüyüş yaparak incecik olursun ben yürümeye başladım 3 aydan beri bayağı fark var.

Kilo verememe çok oluyor o sadece zamana bağlı aralıklı oruc yapın etkisini görürsünüz.

Bende 135 kiloydum şu an 105.

Hocam benim de öyle fazla kilom var buna sakın para verme diet ve yürüyüş yaparak incecik olursun ben yürümeye başladım 3 aydan beri bayağı fark var.

Kilo verememe çok oluyor o sadece zamana bağlı aralıklı oruc yapın etkisini görürsünüz.

Bende 135 kiloydum şu an 105.

Hocam benim yürüme imkanım çok fazla yok ya.

Haftanın 5-6 günü fix çalışıyorum. 1 gün boşum oluyor onda da dinleniyorum genelde. Akşamları dizi film izlerken 1-2 saat bunu yaparım diye düşünmüştüm.

Sokaklarda yürümek parkta yürümek zaten imkansız bizim burada, her yerde köpekler var. Çok fazla çıkamıyorum.

Bir de kalori açığı yapın para cebinizde kalsın.

Hocam benim yürüme imkanım çok fazla yok ya.

Haftanın 5-6 günü fix çalışıyorum. 1 gün boşum oluyor onda da dinleniyorum genelde. Akşamları dizi film izlerken 1-2 saat bunu yaparım diye düşünmüştüm.

Sokaklarda yürümek parkta yürümek zaten imkansız bizim burada, her yerde köpekler var. Çok fazla çıkamıyorum.

İş yakına ise yuruyerek gidin ben iş sabah 8 de ben 6 da kalkarım yürüterek giderim dönüşte 12 çıkıp eve yürüyerek fiderim yol 2 saat falan suruyor bir de bende 2 haftada 1 izin var.

Olsun 10 dk da olur 100 dk da olur hiç yoktan iyidir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı