Eve sivrisineklerin girmemesi icin ne yapilmali?

Katılım
11 Kasım 2014
Mesajlar
1.880
Makaleler
13
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bu nasil bir yaratik arkadas? Sicakta biraz da olsa uyuyalim diyor viz viz geziyorlar. Bir turlu cogalip, yine benim kulagimin oralarda geziyorlar.
Bu kadar isyan ettim, asil soruma geleyim. Arkadaslar basim dertte bu sivrisinekler yuzunden. Ne yaptiysam bitiremedim bunlari. Isirmiyorlar ama gece vizir vizir ettiklerinden uyuyamiyorum. Internetteki tum taktikleri denedim fakat nafile. 1'i bitiyor, digeri geliyor bu sefer. Onereceginiz bir formul, taktik var mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Evleri ilaçlayan firmalar var, tavsiye ederim. 15-20 liraya gelip ilaçlıyorlar. 2-3 sene önce yaptırdım, 1 tane böcek, sinek göremiyorum evde.
 
Taris_2515560.jpg

Ben bunu kullanıyorum. Kokusuz ve çok etkili. Camı ve kapıyı açarsan tüm evi dahi sineklerden arındırabilir. Sinekleri öldürmüyor, evden çıkmalarını sağlıyor. Fiyatı da uygundu. Öneririm.
 
Evi ilaçlatın. Sonrasında güzel bir fişe takılan raid anti-sinek alın rahat bir oh çekin. Garanti olsun diye sıkı bir sineklik de alabilirsiniz üstüne kaymak olur.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı