Evelynn nasıl oynanır?

6. levele kadar yavaş oynayın. Farmı elden bırakmayın. W attıktan sonra uzaktaysa q-e yakındaysa e-q yapabilirsiniz. Ultinizi kaçmak için kullanabilirsiniz. Pek de bilmeniz gereken bir şey yok. Daha çok jungle oynamayı bilmeniz gerekiyor. Early'de 1v1 atmayın.
 
6. levele kadar yavaş oynayın. Farmı elden bırakmayın. W attıktan sonra uzaktaysa Q-e yakındaysa e-Q yapabilirsiniz. Ultinizi kaçmak için kullanabilirsiniz. Pek de bilmeniz gereken bir şey yok. Daha çok Jungle oynamayı bilmeniz gerekiyor. Early'de 1V1 atmayın.

Yani kesin bol bol farm yapacağım ve earlyde 1V1 atmayacağım teşekkürler. Bir sorum olacaktı 6 levele kadar gank atmayacağım mı?
 
Hangi lanede aksiyon olacaksa ve orada başarılı olacağına inanıyorsan ve takımında takım savaşını başlatacak bir karakter varsa oraya öncelik ver ve her daim 6 kampı temizleyip de gank bak, 1 yada 2 kampı es geçebilirsin fakat adamları kesemezsen oyunda çok geri düşersin bu riskin bilinciyle baskın at. AP jungle karakterleri AD şampiyonlara kıyasla başlangıçta daha zayıf olurlar o yüzden 1v1 den kaçın bakabilirsen counter gank bak. 6 olduktan sonra pembe görüş totemin olmadığı yerler ve çalılardan ninja gank atabilirsin fakat her daim rakibin arkasından gel ki kaçamasınlar.
 
Youtube'a challenger evelynn gameplays yazıp üst seviye oyuncuların maçlarını izleyebilirsin onların oynadığını gibi oynamaya çalışabilirsin. ben de anlatırım ama yazıyla uzun sürer.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı