ataerencanıtez Centipat Katılım 24 Mart 2024 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2024 #1 RAM 8gb ddr3 İşlemci amd fx 4100 Yeni ekran kartı almayı düşünüyorum. Şu anki bayağı eski. GeForce 9500GT güç kaynağım kaç watt tam anlamadım fotosu var. PSU değerine göre darboğaz falan yapıyormuş galiba. Alacağım ekran kartı da bu:Game Master Nvidia GT730 DDR3 4GB Ekran Kartı Fiyatları ve Özellikleri Dosya Ekleri 1000153015.jpg 60,6 KB · Görüntüleme: 36
Yeni ekran kartı almayı düşünüyorum. Şu anki bayağı eski. GeForce 9500GT güç kaynağım kaç watt tam anlamadım fotosu var. PSU değerine göre darboğaz falan yapıyormuş galiba. Alacağım ekran kartı da bu:Game Master Nvidia GT730 DDR3 4GB Ekran Kartı Fiyatları ve Özellikleri
seiko39 Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 556 Çözümler 4 2 Nisan 2024 #2 ataerencanıtez dedi: Yeni ekran kartı almayı düşünüyorum. Şu anki bayağı eski. GeForce 9500GT güç kaynağım kaç watt tam anlamadım fotosu var. PSU değerine göre darboğaz falan yapıyormuş galiba. Alacağım ekran kartı da bu:Game Master Nvidia GT730 DDR3 4GB Ekran Kartı Fiyatları ve Özellikleri Genişletmek için tıkla... PSU kötu dostum alacağın ekran kartıda bilindik bir markanın adı altında üretilen 730 değil buluşma bence ve fiyatı da çok aşırı pahalı bu kart için.
ataerencanıtez dedi: Yeni ekran kartı almayı düşünüyorum. Şu anki bayağı eski. GeForce 9500GT güç kaynağım kaç watt tam anlamadım fotosu var. PSU değerine göre darboğaz falan yapıyormuş galiba. Alacağım ekran kartı da bu:Game Master Nvidia GT730 DDR3 4GB Ekran Kartı Fiyatları ve Özellikleri Genişletmek için tıkla... PSU kötu dostum alacağın ekran kartıda bilindik bir markanın adı altında üretilen 730 değil buluşma bence ve fiyatı da çok aşırı pahalı bu kart için.