Everest EPS-1700A nasıldır?

Üçü de çok kalitesiz. 80+ sertifikalı olmasına da kulak asmayın.
Bunu alabilirsin o fiyatın çok az üstüne.

Bütçemi aşıyor hocam ya daha uygun fiyatlı model varsa çok iyi olur.

Bütçen yetiyorsa bunu, alamazsan bunu al. Ya da bu da olabilir.

Kullandınız mı hocam peki? Sessiz midir?
Alın bunu kafanız rahat etsin gayet sessiz 1.si bomba.

Kullanıyor musunuz hocam?

Hocam dalga geçmedim, konuyu esprili bir şekilde kısa ama öz biçimde anlattım. Anlamadıysan eğer sorun bende değil.

Bana saçma geliyor hocam. Tutturmuş bazı kişiler bomda da bomda diye diyenlerin çoğu kullanmadan yorum yapan insanlar hatta belki kullandıkları PSU çok daha kalitesiz ön yargı üstüne yazıyorlar bir modelde oluyor diye her modelde olacak diye bir şey yok belki de kullanıcı hatasından kaynaklı gayet iyi yorumlar yazan memnun olanlarda var herkesin bütçesi pahalı güç kaynaklarına yetmiyor. Gayet açık bence neyse teşekkürler.

Bütçemi aşıyor hocam ya daha uygun fiyatlı model varsa çok iyi olur.

Kullandınız mı hocam peki? Sessiz midir?

Kullanıyor musunuz hocam?
FSP'nin 500W versiyonu var. Sesi yok. Kaliteli markalardır yani en azından Everest, Frisby gibi patlamaz.

Bana saçma geliyor hocam. Tutturmuş bazı kişiler bomda da bomda diye diyenlerin çoğu kullanmadan yorum yapan insanlar hatta belki kullandıkları PSU çok daha kalitesiz ön yargı üstüne yazıyorlar bir modelde oluyor diye her modelde olacak diye bir şey yok belki de kullanıcı hatasından kaynaklı gayet iyi yorumlar yazan memnun olanlarda var herkesin bütçesi pahalı güç kaynaklarına yetmiyor. Gayet açık bence neyse teşekkürler.

Haklısınız böyle modellerde bazıları sıkıntılı bazıları normal oluyor ama sıkıntılı gelirse ne olacak zaten müşteri hizmetleri falan çöp.

Hala saçma geliyorsa söyleyin.

Bakın kullanan kişi bilir ne olacağını aslında. Bizim demek istediğimiz bileşenleri riske atmamak hocam. Yıllar boyunca kullanabilirsiniz A kişisi Everest PSU'yu 1 gün kullandıktan sonra patlayabilir. B kişisi 4 yıl kullanır belki. Siz bakıcı körpe diye çocuğu emanet etmezsiniz ucuza.

Hala saçma geliyorsa söyleyin.

Evet hala öyle ben patlamadığını söylemiyorum sadece bütün markayı bütün modelleri karamalamk mantıklı gelmiyor. Bütçe kısıtlı olunca mecbur kalıyorsunuz gönül tabii ki üst seviye bir PSU almak ister.
Bakın kullanan kişi bilir ne olacağını aslında. Bizim demek istediğimiz bileşenleri riske atmamak hocam. Yıllar boyunca kullanabilirsiniz a kişisi Everest PSU'yu 1 gün kullandıktan sonra patlayabilir. B kişisi 4 yıl kullanır belki. Siz bakıcı körpe diye çocuğu emanet etmezsiniz ucuza.

Peki hocam öneriniz nedir hangi marka hangi modeli onerirsiniz.

Son düzenleme:
Evet hala öyle ben patlamadığını söylemiyorum sadece bütün markayı bütün modelleri karamalamk mantıklı gelmiyor. Bütçe kısıtlı olunca mecbur kalıyorsunuz gönül tabii ki üst seviye bir PSU almak ister.

Peki hocam öneriniz nedir hangi marka hangi modeli onerirsiniz.
Öyle olmasının sebebi o markanın diğer PSU'larda da hemen hemen aynı tip malzeme kullanıyor olması yani onlar da riskli. Bu arada konu sahibi için yorumumda 3 tane link var, FSP 400 W olanı öneririm.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı