Everest firmasını nasıl geliştirebiliriz?

Hiçbir ürünlerini almazsak batarlar. Bu durumda 2 seçenek var. 1 belki bu yüzden iyi ürünler üretmeye başlarlar. 2 başka Bi marka olup iyi ürün çıkartırlar.
 
Hiçbir ürünlerini almazsak batarlar. Bu durumda 2 seçenek var. 1 belki bu yüzden iyi ürünler üretmeye başlarlar. 2 başka bir marka olup iyi ürün çıkartırlar.

Bence 2 türlü de değil. Eğer batarlarsa batarlar. Snopy'e ve Rampage'e (Turbox ve Izoly de olabilir) çalışan gönderirler. İyi ürün üreteceklerini tek başlarına düşünmüyorum.
 
Bu Everest'in yerinde olsam abi önce kaliteli yeni mezun mühendisleri işe alırdım en azından işsizliğin azalmasında katkım olurdu, yurt dışında diğer firmalardan çıkarılan veya istifa etmiş adamları toplar yüksek maaşla işe alırdım. Daha sonra malzemelerimi kimden alıyorsam ondan vazgeçip daha kaliteli malzemeler kullanırdım (Everest malzeme kalitesi ortada :d). Daha sonra bu mühendislerden, ergonomi uzmanlarından bir adamakıllı AR-GE ekibi toplardım. Baktık kaliteli işler çıkıyor ortaya hemen influencerlara bi sponsorluk antlaşmaları ve modern reklamlar yaptık mı mis gibi olurdu.
 
Ben Everest'i hep Rampage'in alt hesabı olarak biliyordum.
Doğru. Rampage hedef kitlesi oyuncular sadece. İkisi de Segment Bilgisayar'a ait. Bir elin parmakları gibi düşünün. Tüm parmaklar aynı ele bağlı. :)
 

Geri
Yukarı