Everest güç kaynağı cidden bu kadar kötü mü?

Everest güç kaynakları CSGO oyununda bomba olarak kullanılıyor.

Dosya Ekleri

• 1594671635113.png
    1594671635113.png
    37,8 KB · Görüntüleme: 71
Hocam kasayı geçtim PSU bütün sistemi bile götürebilir. Tavsiyem High Power, FSP, Corsair gibi markalar almanız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet, söylendiği kadar kötü.

Farklı tarihlerde açılmış örnek konular:

Ölürsün, ev yanar, bina patlar, dalağın ciğerin fırlar, ekran kartı böbreğine girer, evine F16'lar nükleer füze atar gibi hurafelere inanmayın. Rampage benzeri markaların işlevleri basittir. Kısa vadede biraz iş görürler ama alayım 3-5 sene kullanayım derseniz bilgisayar çöp olur. Kısa vadede kullanırken de dikkatli kullanmak icap eder. Yani Rampage alacaksan kısa süreliğine idareten kullanacaksın. Uzun süreli kullanırsan elektrik kesintisinde bilgisayar bir daha açılmayabilir. İyi Sosyaller.

Belki yarın sabah açma tuşuna bastığınızda patlar belki de hiç patlamaz bilemeyiz. Ama bu kadar büyük boyutlu bir kumara gerek yok.
Hocam sunacağı tek şey kısa vade. Ben olsam değiştiririm.
Normal kullanımda belki sorun olmaz ancak bilgisayarı kullanırken elektrik giderse tüm sistem gidebilir.
Diğer firmalara göre sorun çıkarma ihtimali çok daha fazla olan ve kalitesiz parçaların kullanıldığı bir firmadır Everest. Bende kasası var, kasanın hava içi sirkülasyonu berbat,vida girişleri direk yalama oldu ekran kartı allaha emanet duruyor. Yani daha bir kasa işini bile beceremezlerken PSU gibi önemli bir parçada korkmamak elde değil.
Patlama değil, sistemi çöp eder hocam. İade yapabiliyorsanız yapın.
Everest güç kaynakları CSGO oyununda bomba olarak kullanılıyor.
Bazı serileri var ki cidden çok iyiler. Hatta bugün bir moderatörün önerdiğini de görmüştüm. Ama çoğu adeta C4 !
Evet, söylendiği kadar kötü.

Farklı tarihlerde açılmış örnek konular:
Ölürsün, ev yanar, bina patlar, dalağın ciğerin fırlar, ekran kartı böbreğine girer, evine F16'lar nükleer füze atar gibi hurafelere inanmayın. Rampage benzeri markaların işlevleri basittir. Kısa vadede biraz iş görürler ama alayım 3-5 sene kullanayım derseniz bilgisayar çöp olur. Kısa vadede kullanırken de dikkatli kullanmak icap eder. Yani Rampage alacaksan kısa süreliğine idareten kullanacaksın. Uzun süreli kullanırsan elektrik kesintisinde bilgisayar bir daha açılmayabilir. İyi Sosyaller.

Bugün Vatan'a tekrar gittim. Malesef "keyfi" iadeden sayıldığı için iade almadıklarını söylediler. PSU'ya boşuna para vermiş olmama rağmen Cooler Master'ın bir PSU'sunu aldım. Bu PSU hakkında düşünceleriniz nelerdir acaba ? Yine patlar mıyız ? 😁 COOLER MASTER WATT 80PLUS 600W AKTİF PFC 120MM FANLI GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Bugün Vatan'a tekrar gittim. Malesef "keyfi" iadeden sayıldığı için iade almadıklarını söylediler. PSU'ya boşuna para vermiş olmama rağmen Cooler Master'ın bir PSU'sunu aldım. Bu PSU hakkında düşünceleriniz nelerdir acaba ? Yine patlar mıyız ? 😁 COOLER MASTER WATT 80PLUS 600W AKTİF PFC 120MM FANLI GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Eğer şubeden aldıysanız 14 gün içinde şartsız iade geçerli değil diye biliyorum. Şubeden almadıysanız ise her türlü iade edebilirsiniz,sıkıştırın biraz. Yeni PSU'nuz gayet güzel, hayırlı olsun.

Eğer şubeden aldıysanız 14 gün içinde şartsız iade geçerli değil diye biliyorum. Şubeden almadıysanız ise her türlü iade edebilirsiniz,sıkıştırın biraz. Yeni PSU'nuz gayet güzel, hayırlı olsun.
PSU kasayla birlikte geldiği için daha uğraşmam gibi geliyor. C4'ü arkadaşa hediye ederim belki 😁

Hocam Cooler Master hiç kimseyi üzmez. Hayırlı olsun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı