Everest Kablosuz Klavye 3 Tuş Sorunu

Makaleler
51
Daha fazla  
Arkadaşlar bugün Everest marka kablosuz klavye+mouse takımı aldım. Oyunlara girip denemek için, bir de ne göreyim mesela spor oyunlarında Fifa 13, Nba 2k13 3 tuşa aynı anda basınca klavye algılamıyor. Bastığım kombinasyonları yerine getirmiyor. O 3 tuştan 2 si ne bastığım gerçekleşiyor 3'ü aynı anda olmuyor. Sonra laptop'un kendi klavyesinde denedim aynı kombiyasyon 3'lüsünü takır takır çalışıp oluyor. Sorun nedir arkadaşlar ne yapmam gerek bu durumda ? Resmen hevesimiz kursağımızda kaldı yardım edin, çözüm önerin lütfen Ürün de şu;

VATAN COMPUTER - EVEREST - KM-8320 KABLOSUZ GAMING KLAVYE MOUSE SET - Klavye

Son düzenleyen: Moderatör:
Diğer klavyede böyle bir sorun yok değil mi?

Hayır laptop kendi klavyesi ile denedim oluyor sorun yok ama yeni aldığım kablosuzda olmuyor 3 tuş birden. Aslında sorun şu; Fifa da 2 yön tuşu+ harflerden bir tuşa basınca sorun yok mesela ''e'' tuşu ama nba 2k13'te 2 yön tuşu+ space tuşuna basınca olmuyor sadece yön tuşları algılıyor spaca basmamış gibi oluyor.

- - - Güncellendi - - -

VATAN COMPUTER - EVEREST - KB-961 MULTIMEDYA GAMING KLAVYE - Klavye
14 TL' ye gaming klavye mi olur? 2-3 tuşunu renkli yapınca gaming klavye yaptıklarını sanıyorlar...

Ben yukarıdaki modeli aldım 56 TL.

İnsan bi sorar. Everest alınır mı be kardeşim! İade de almaz şimdi sana bunu satan bakkal...

Vay arkadaş ya bu yorumdan sonra iyice inandım çok kötü olduğuna. Bilsem sorardım ya aklıma bile gelmedi bu kadar kötü olacağı. Vatan PC bakkalından aldım. Elimiz de mi patladı şimdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…