Everest Kablosuz Klavye 3 Tuş Sorunu

Sıfır gibi paketlesemde anlayacaklar açılmış, denenmiş diye yoksa nasıl anladın diyecek 3 tuş sorunu nu açmadan?? Hak varda ne diyeceğim, nasıl ikna edeceğim işte? Buarada senin klavye takımı iyimiş. Sen memnunmusun, var mı böyle 3 tuş sorunu falan? Marka nasıl, Recep abi ne der?

Öncelikle şu elimdeki iade edip kurtulsam gerisi çok sorun değil sizin önerdiğiniz marka klavyelere bakarım fakat sorun şu işte bu sorun ile iade yaparlar mı? Ben götüreceğim klavyeyi ilgili bölümdeki görevliye,sorunu anlatacağım adam ya ikna olmaz kabul etmezse?Sonra da müşteri hizmetlerine in diyecekler,onlarda en kolay geçiştirme yolu olan ''Hemen ürünü servise gönderelim onlar bir baksın'' diyecekler. İşte o zaman ne yapacağım, ne diyeceğim? Almasaydın, 3 tuşa basma sende derlerse?

Bak sen çekingen olursan üstüne bir o kadar parayı da alır yollarlar Biraz abarttım pardon

Kardeşim ben bu klavye ile istediğim şeyi yapamıyorum. Sandığımdan daha dandik çıktı diyeceksin.
Adam sana hemen başka bir ürün ile takas yapalım ama ürüne hiçbir zarar gelmediyse diyecek.
Sen
-Ben paramı geri alayım, aynı sorunu yaşamayacağım başka bir klavye araştırayım gelip alayım diyeceksin.

Ve ömrün boyunca oraya hiç gitmeyeceksin Benim taktiğim genelde budur. Ama sen ısrarcı olursan hiç sanmıyorum engel olabileceklerine.
Sen yeter ki inan. İnandıktan sonra her şeyi yapar yaptırırsın. Biraz edebiyata kaçtım ama bu böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…