Everest Kablosuz Klavye 3 Tuş Sorunu

Bak sen çekingen olursan üstüne bir o kadar parayı da alır yollarlar :D Biraz abarttım pardon :D

Kardeşim ben bu klavye ile istediğim şeyi yapamıyorum. Sandığımdan daha dandik çıktı diyeceksin.
Adam sana hemen başka bir ürün ile takas yapalım ama ürüne hiçbir zarar gelmediyse diyecek.
Sen
-Ben paramı geri alayım, aynı sorunu yaşamayacağım başka bir klavye araştırayım gelip alayım diyeceksin.

Ve ömrün boyunca oraya hiç gitmeyeceksin :D Benim taktiğim genelde budur. Ama sen ısrarcı olursan hiç sanmıyorum engel olabileceklerine.
Sen yeter ki inan. İnandıktan sonra her şeyi yapar yaptırırsın. Biraz edebiyata kaçtım ama bu böyle.

Güzel taktikmiş dostum deneyeceğim bunu ;) Aslında sorun biraz garip. Fifa 13 te 2 yön tuşu+ harflerden bir tuşa basınca sorun yok mesela ''e'' tuşu ama nba 2k13'te 2 yön tuşu+ space tuşuna basınca olmuyor sadece yön tuşları algılıyor space tuşuna basmamış gibi oluyor. Sonra o space tuşunu kullandığım işlevi başka bir tuş ile değiştirdim mesela ''shift'' tuşu ve oldu. 3 tuşa birden basınca oldu. Sadece 2 yön tuş+ space tuşuna basınca algılamıyor,sorun çıkıyor. Neden space tuşu ya nasıl düzeltilir ki bu?

Ya kalitesiz markalarda bu tür sorunlar olur. Sorunu çözeceğim diye uğraşma :D Logitech gibi bir marka varken EVEREST alınmaz yani.
Ben de EVEREST klavye kullanıyorum. Pislikten batıyor :D Kalitesiz olduğu ortada.
İlk günkü hali ile şuan ki hali arasında dünyalar kadar fark var.

:D Peki dostum bana bu fiyata kadar yani 60 TL civarı Vatan pc'den oyun için klavye önerir misin? Belki onlar para karşılığı çek verir,bende yine Vatan pc'den değişim yapmak zorunda kalırım o yüzden oradan öner dedim. Birkaç model olsun seçim yaparız.

- - - Güncellendi - - -

Birde senin kullandığın everest hangi modeli ve ne kadar zamandır kullanıyorsun?

Yok biz boşuna konuşuyoruz yine A4 TECH klavye öneriliyor :D Kablosuz almanı öneririm. Mesela ben yatağımdan 23 inç monitörüme doğru uzanarak Battlefield 3 online oynamak istiyorum ama oynayamıyorum :D
Neden ? Klavyem EVEREST kablolu :D

CS 1.6'da 6 yaşındaki çocuk "dediğimi ilk yazan komuta geçer diyor". Ben ilk tuşa basmadan millet yazmış yollamış oluyor :D Aslında asıl fark bu, iyi ve kötü klavye arasındaki. Logitech marka bir klavye alabilirsin.
Senin şahsi zevkine kalmış.
Ama Logitech marka klavyelerde de Türkçe Q bulmak çok zor oluyor. Beğeniyorsun, bu tam benlik diyorsun. Bir bakmışsın Türkçe Q yazıyor ama İngilizce Q.

Vatan'da her yazana inanmamak gerek. Yeni soğutucu aldım 24 dB gösteriyor ama aslında 32 :D İşlemci aldım, 12 MB ön bellek diyor ama 8 çıkıyor.
Kasa alıyorum +80 Plus güç kaynağı diyor ama öyle çıkmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnsan bi sorar. Everest alınır mı be kardeşim! İade de almaz şimdi sana bunu satan bakkal...
Reis klavye ile ne alakası olabilir ki ? Bende Pes 2013 var 3 4 5 tuşa aynı anda basabiliyorum. Fakat 2015 de ve 2016 da çapraz koşarken şut çekemiyorum ? Bunun sebebi klavye olamaz. Pes 2006 da yüklü ondada basabiliyorum. Klavyede değil oyunda var sıkıntı ?

ÇÖZÜM BU !
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
REKLAM YAPMIYORUM ARKADAŞLAR İNTERNETTE PES 3 TUŞ SORUNU ÇÖZÜMÜ YOK. İLK BEN PAYLAŞIYORUM. KONU AÇIN LİNKİ VERİN HERKES BU KONUDAN MUZDARİP . VERİN ŞUKUMU BAKIYIM. AH AH ŞU FORUMDA 4 üyelik eskittik. Banlanmasak tarihe geçerdim çözümlerle herhalde. Hep çözümlerim anonim kaldı be bu bari hakkını verin

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı