Everest Kb-961 Klavye Nasıldır?

nanikush

Megapat
Yer
Karşıyaka
Daha fazla  
Arkadaşlar benim notebookumda geçen yıl 8 tuş basmamaya başlayınca tanıdık bilgisayarcıdan ucuz yollu klavye almıştım. Ama artık bu klavyenin kablosunda sorun var galiba bazen çalışıp bazen çalışmıyor. Arada üstüne sertçe vurunca çalışmaya başlıyor. Bende bu klavyeyi buldum. Sizce güzel mi?
Everest Kb-961 Multimedya Gaming Klavye - Vatan Bilgisayar

Güzel ama tuşlarına bir bak istersen sadece kırmızı olmasın, ayrıca kaymaz maddeden yapılmış olsun ki daha da rahat et =)
Bulabilirsen trust gxt18 klavye al. Fiyat olarak aynıdır hemen hemen, ama trust biraz daha kaliteli ve rahattır.

Aynı klavyeden yazıyorum. Hiçbir sorunu yok. Hardcore oyuncu değilsen işini rahat görür. Ben günde 2-3 saat oyun oynuyorum. Şu ana kadar hiçbir sorun çıkarmadı. Ayrıca Recep Bey' e bu sefer katılmayacağım. Klavye dediğimiz alet kolay kolay bozulmaz kendiliğinden. Yine yaklaşık 5 yıl önce aldığım klavye örneğini vereceğim. 15 tl' ye almıştım ve tuşlarının silinmesi hariç hiçbir sorunu yok. Hala takır takır çalışıyor. Bütçeniz düşükse alın pişman olmazsınız.

Aynı klavyeden yazıyorum. Hiçbir sorunu yok. Hardcore oyuncu değilsen işini rahat görür. Ben günde 2-3 saat oyun oynuyorum. Şu ana kadar hiçbir sorun çıkarmadı. Ayrıca recep Bey'e bu sefer katılmayacağım. Klavye dediğimiz alet kolay kolay bozulmaz kendiliğinden. Yine yaklaşık 5 yıl önce aldığım klavye örneğini vereceğim. 15 TL'ye almıştım ve tuşlarının silinmesi hariç hiçbir sorunu yok. Hala takır takır çalışıyor. Bütçeniz düşükse alın pişman olmazsınız.

Ben de aynı klavyeyi aldım ama FN tuşunu bulamadım. Nerededir?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı