Everest PSU'lu alınan sistemde PSU kaynaklı problem olur mu?

742795

Decipat
Arkadaşlar bu sitemin RX 6650 XT olan modelini aldım ancak biraz araştırınca Everest PSU'ların kesinlikle tavsiye edilmediğini öğrendim. İleride sisteme zarar verme, patlama gibi bir durum olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bu sitemin RX 6650 XT olan modelini aldım ancak biraz araştırınca Everest PSU'ların kesinlikle tavsiye edilmediğini öğrendim. İleride sisteme zarar verme, patlama gibi bir durum olur mu?

Kesinlikle olur, daha önce buna benzer rezil bir marka kullandım ve 1 yıl olmadan patladı. Paşam kendisine de zarar vermedi ama sistemi kül etti.

BLADE-6600 / AMD Ryzen 5 5500 MPK / ASUS Radeon DUAL RX 6600 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR onun yerine bunu tavsiye ederim.

Patlama demeyelim de köfte kokusu çıkarabilir. Müsait bir vaktinizde değiştirmenizi tavsiye ederim.

Uzun kullanımda önerilmez, sistem bileşenlerine zarar verme ihtimalide vardır. Sistemin tüm gücünü çektiği bir parçanın dandik olmaması gerekir diye düşünüyorum.
genel olarak kodlama için kullanıyorum pc yi çok nadir rdr2 oynuyorum rdr2 de yük altına girdiği için bir şey olurmu birde 1 yıl bundan idare edebilir miyim yoksa hemen mi değiştireyim

genel olarak kodlama için kullanıyorum pc yi çok nadir rdr2 oynuyorum rdr2 de yük altına girdiği için bir şey olurmu birde 1 yıl bundan idare edebilir miyim yoksa hemen mi değiştireyim
Bütçe toparlayana kadar ve göze batan bir problem yaratmadığı sürece kullanmaya devam etmenizde bir sakınca olmaz diye düşünüyorum. Almışsınız artık.

Genel olarak kodlama için kullanıyorum PC'yi çok nadir RDR2 oynuyorum RDR2 de yük altına girdiği için bir şey olur mu bir de 1 yıl bundan idare edebilir miyim yoksa hemen mi değiştireyim.

Hocam ürünü almışsınız artık. Önerim içerisindeki PSU satılığa çıkarıp üstüne kendinizde para ekleyip güzel sertifikalı bir PSU almanız.

Ne önerirsiniz?

PSU marka olarak.

High Power.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı