Everest Rampage Blade R10 Çalışmıyor

Sarp Çiğdem

Hectopat
Daha fazla  
2 Gün önce Everest Rampage Blade R10 modeli klavyeyi aldım ilk gün kullandığımda hiçbir sorunu yoktu. (Sadece video izledim oyun oynamadım.) Bugün ise klavyemi oyun moduna aldığım anda ışıkları gitti (alttaki Everest yazısı hariç). Aygıt yöneticisine girdiğimde ise Bilinmeyen USB Aygıtı (Aygıt Tanımlayıcısı İsteği Başarısız Oldu) mesajı alıyorum, var mı yardım edebilecek birisi? (Everest aldığım için uyarmayın.)

Öncelikle Everest almışsın, o yönü çok güzel. Çünkü müşteri hizmetleri çok iyi ve f/p ürünleri var, yani uyarmayacağım :). Ben de kullanıyorum zaten. Sorunla ilgili olarak da ya değişim talep edin ya da servise gönderin. Ama servise göndermeni öneririm. Ben gönderdikten sonra bir üst modelin sıfırını verdiler. Ancak firma aracılığıyla değil. Kendin kutuya bir de not ekleyip UPS Kargo ile ücretsiz gönder zaten UPS onların anlaşmalı olduğu şirket.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı