Merhaba, insanların Rampage haterliğinden mi yoksa gerçekten bir şeye dayanarak mı söylediklerini bilmiyorum fakat dün şöyle bir sistem topayıp siparişini verdim ve sorduğum birkaç kişi, teknoloji grubu PSU'nun çok sakat olduğunu söylediler. Bir tecrübeye ya da bilgiye dayalı olarak bana cevap verebilir misiniz, sizce PSU problem yapar mı?
O model Everest markasının ürettiği en iyi modellerden. Rampage ve Everest genel olarak sakat ama bu ürün değil. Tabii 700 TL'ye daha 'güvenilir' bir PSU almak mümkündü orası ayrı.
Üretici firma 24K, ne kötü ne çok iyi. Ancak ben tercih etmezdim. Üzerine biraz daha koyup High Power GD 750 falan bakın bence, hiç riske girmeye gerek yok.
High Power Performance Gold GD HP1-J750GD-F12S Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
O model Everest markasının ürettiği en iyi modellerden. Rampage ve Everest genel olarak sakat ama bu ürün değil. Tabii 700 TL'ye daha iyi bir PSU almak mümkündü.