Everest Rampage KB-R15 İnceleme

Merhaba arkadaşlar, bugün sizlere 3 gün önce aldığım Everest Rampage KB-R15 Mekanik Klavye'nin incelemesini yapacağım.
Klavyeyi N11'den 242,64 + 6,49 TL'ye almış bulunmaktayım. Ürün elime 3 gün içerisinde ve çok güzel paketlenmiş bir şekilde ulaştı. Ürünün kutusunu aşağıdaki resimde görüyorsunuz.
20180421_160131-min (1).jpg
20180421_160052-min (1) (1).jpg

Kutunun önünün sade ve hoş olduğunu söyleyebilirim. Fakat arka kapağa geldiğimizde ise bol gözüksün diye her cümlenin 6 farklı dilde yazıldığını söyleyebilirim.
Kutudan çıkanlar ise sıradan bir şekilde:
  • Garanti Belgesi (2 Yıl)
  • Kullanım Kılavuzu
  • Klavye
Klavyeye geldiğimizde ise üstte RAMPAGE yazısı, yön tuşlarının üstünde ise PULSE yazısını görmekteyiz.
20180421_160609-min (2).jpg

Switch olarak ise bu klavyemizde Cherry MX Blue'ya benzeyen bir switch olan "Outemu Blue Switch" kullanılmış. Switch'in özellikleri ise başlıca şöyle:
  • 60G Basınç
  • Tactile,Clicky
20180421_160215-min.jpg

Klavyenin driver'ından girerek ışık ve makroları ayarlayabiliyorsunuz.Işık efektleri ise:
  • Wave (Dalga)
  • Reaction (Reaksiyon)
  • Deliver (Dağıtıcı)
  • Bustle (Telaş)
  • Breathe (Nefes Alma)
  • Full Lighted (Tamamen Açık)
  • Custom (Kendinizin Ayarlayabileceği Efekt)
olarak görebiliyorsunuz.
Tüm konuyu ele alarak konuştuğumuzda ise klavyenin olan tek olumsuzluğu fazla ses çıkartması. İyi günler...

Hava sirkülasyonu, USB sürücü girişleri, gerekli fanlar, boyutları(ATX, mATX) hiç bir şey olmaz değil mi ?
Hiçbiri yüksek teknoloji gerektiren parçalar değil. Everest bile sağlam bir kasa yapabilir, sanki anakart üretmiş gibi böbürlenecek bir durum değil.

Çakma mekanikçi Everest. Neyse hayırlı olsun 6 ay dayanmaz kazıkçı Everest.

4 aydır kullanıyorum bir sorun yaşamadım, demek ki 2 ayım kaldı. Sen bu ürünü kullanmadan önyargılarınla dayanaksız yorumlar yaparak dikkate alınmaman gerektiğini gösterdin.

4 aydır kullanıyorum bir sorun yaşamadım, demek ki 2 ayım kaldı. Sen bu ürünü kullanmadan önyargılarınla dayanaksız yorumlar yaparak dikkate alınmaman gerektiğini gösterdin.
Tamam X4 950'ye, RX 580 alan abi devam et! Dikkate alınıyorum, merak etme!

Son düzenleyen: Moderatör:
Elektronik markette görmüştüm dediğiniz gibi takır takır bir klavye. Birde çok olumsuz yorum yapılmış. Bu kadar kotu olmasa gerek. Herhalde herkesin kötü bir mazisi var Everest ile ilgili.

Tamam X4 950'ye, RX 580 alan api devam et! Dikkate alınıyorum, merak etme!

Islemciyi degistirdim, foruma seyrek girdigim icin onu degistirmeyi unutmusum. O dönem yaptigim o hamle bana yaklasik 700-800 TL kazandirdi, 1200 TL'ye almistim ekran kartini. Kulaktan dolma bilgilerle hareket etmeye devam edebilirsin, sistem toplarken gelecegi de hesap etmen gerekebilir.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı