Everest Rampage KB-R8 Mekanik klavye nasıldır ?

Everest - Frisby alabilir her isteyen. Seçim sizin, fakat 6-7 ay içinde bir şey olduğunda lütfen burada ağlamayın. Çok şahit oldum bu duruma.

@Gamer7 Şuanda farklı bir klavye kullanıyorum. Everest'ten nefret ediyorum. En çok'da insanları kandırma konusunda... G105 al kafan rahat etsin. Problemleri saymakla bitmez. G105 parasını sonuna kadar hak ediyor. Işıklandırması güzel, yazılımı iyi, Logitech'de kalite ekleyince G105 ortaya çıkmış. Everest pişmanlıktır...

Evet imza'mdaki klavyeyi kullanıyorum. Klavyenin tuş başlıkları şeffaf plastik üzerine siyah boyanmış. Bu yüzdende tuş başlıkları hemen soyulmaya başladı. Klavye metal bir plaka üzerine üretilmişti. Bu yüzdende klavye çok çabuk bükülebiliyor. Onun dışında klavyenin ayakları yok. Sabit bir şekilde yukarı doğru konumlandırılmış. Tuş başlıkları en ufak bir darbede bile uçup fırlayabiliyor. Yaşadığım problemler bunlardı. Benim tavsiyem size şudur. Piyasada mekanik klavyeler herzaman ''Pahalı klavyeler'' olarak adlandırılmıştır. Ama bunun bir sebebi var. Mekanik klavyeler çok dayanıklı oluyor. Ortalama ömürleri en kötü şartlarda 3-5 sene gider. Ama siz gözünüzden esirgeyip kullanırsanız size uzun bir süre hizmet edecektir. Paranızını biriktirip en iyisini almanızda yarar var.

Dediklerin 300 liradan başlıyor sanırım gerçekten iyi olabilir ama orta halli yeter diye düşünmüştüm buna o kadar para verilse bu sefer diğer ekipmanlara para kalmıyor maalesef iyi bir kulaklık zaten 100 liradan aşağı yok yine de teşekkürler yorumun için.Şimdi de B120 ile G105 arasında kaldım ama G105'e daha yakınım tavsiyen ne olur.

Malzeme kalitesi olarak A4 Tech mutlu eder. Benim yazılımlarla çok işim olmuyor. (Macro mesela)

Bu yüzden kullanıyorum A4 Tech. Hem biraz daha ucuz, hemde kaliteli. Şu an kullandığım Kablosuz set 4 yıldır sapasağlam. :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı