Canon Kilopat Katılım 18 Aralık 2017 Mesajlar 597 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2018 #1 Hepsiburada'dan klavye aldım klavyem Everest Rampage Mecony R8 mavi switchli bir oyuncu klavyesi. Klavyenin tuşları sert geldi bana (space, shift) bu tuşlar anormal derecede sert basmakla basmamak arasında bir şey. klavye normal mi? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ağustos 2018
Hepsiburada'dan klavye aldım klavyem Everest Rampage Mecony R8 mavi switchli bir oyuncu klavyesi. Klavyenin tuşları sert geldi bana (space, shift) bu tuşlar anormal derecede sert basmakla basmamak arasında bir şey. klavye normal mi?
humasettinozlecik Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2018 Mesajlar 2.031 Makaleler 5 Çözümler 8 Yer elazığ 29 Ağustos 2018 #2 Bir tuşu sök ve tuşun altında kırmızı pul gibi bir şey var ise sök. Ses çıkarmasın diye onu koyuyorlar bazen. O da tuşu sertleştirebiliyor.
Bir tuşu sök ve tuşun altında kırmızı pul gibi bir şey var ise sök. Ses çıkarmasın diye onu koyuyorlar bazen. O da tuşu sertleştirebiliyor.
UmuTzn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2016 Mesajlar 2.310 Makaleler 11 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2018 #3 Klavye gerçek mekanik değil bildiğiniz üzere fakat tuşlarının normalden sertte olmaması gerekir.
Canon Kilopat Katılım 18 Aralık 2017 Mesajlar 597 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2018 #4 humasettinozlecik dedi: Bir tuşu sök ve tuşun altında kırmızı pul gibi bir şey var ise sök. Ses çıkarmasın diye onu koyuyorlar bazen. O da tuşu sertleştirebiliyor. Genişletmek için tıkla... Onu denicem şu anda çıkaramıyorum'da normalde sert değil dimi ben tigoes kullanıyorum ve aralarında dağlar kadar fark var ve o klavyeyi kullanmıyorum tigoes'i kullanıyorum.
humasettinozlecik dedi: Bir tuşu sök ve tuşun altında kırmızı pul gibi bir şey var ise sök. Ses çıkarmasın diye onu koyuyorlar bazen. O da tuşu sertleştirebiliyor. Genişletmek için tıkla... Onu denicem şu anda çıkaramıyorum'da normalde sert değil dimi ben tigoes kullanıyorum ve aralarında dağlar kadar fark var ve o klavyeyi kullanmıyorum tigoes'i kullanıyorum.