M Mehmet Turna Hectopat Katılım 27 Nisan 2018 Mesajlar 29 27 Nisan 2018 #1 Bütçe 250TL. Hangisini almalıyım? Thermaltake Everest Rampage Siz kasa önerecekseniz Vatan'dan olursa sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Nisan 2018
Bütçe 250TL. Hangisini almalıyım? Thermaltake Everest Rampage Siz kasa önerecekseniz Vatan'dan olursa sevinirim.
Çözüm Ulunay 27 Nisan 2018 Mehmet Turna dedi: 1500 TL'lik bir sistem topladım ve bu sistemin içine 500-600 TL'lik kasa koymayı ben de isterdim Ama Everest'in kasasın da 4 Adet fan var TT'de 3. Genişletmek için tıkla... Fan büyük bir etken değil, zira ikinci el bir fan alıp bile takabilirsiniz, konu kalite olunca Everest geride kalıyor, sağda solda o süslü püslü kanalların ballandıra ballandıra anlatıklarına bakmayın uzun kullanımda sorun yaşarsınız.
Mehmet Turna dedi: 1500 TL'lik bir sistem topladım ve bu sistemin içine 500-600 TL'lik kasa koymayı ben de isterdim Ama Everest'in kasasın da 4 Adet fan var TT'de 3. Genişletmek için tıkla... Fan büyük bir etken değil, zira ikinci el bir fan alıp bile takabilirsiniz, konu kalite olunca Everest geride kalıyor, sağda solda o süslü püslü kanalların ballandıra ballandıra anlatıklarına bakmayın uzun kullanımda sorun yaşarsınız.
KS KS M Mehmet Turna Hectopat Katılım 27 Nisan 2018 Mesajlar 29 27 Nisan 2018 #21 PCMuhendisi88 dedi: Cooler Master'ın kasalarına bakmanı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Pahalı. PSU'larına baksam? CJack60 dedi: Vatandaki giriş seviye PSU'lar kalitesiz. Başka yerden başka model al. Genişletmek için tıkla... Sen önerebilir misin? Bütçe 300 TL.
PCMuhendisi88 dedi: Cooler Master'ın kasalarına bakmanı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Pahalı. PSU'larına baksam? CJack60 dedi: Vatandaki giriş seviye PSU'lar kalitesiz. Başka yerden başka model al. Genişletmek için tıkla... Sen önerebilir misin? Bütçe 300 TL.
PCMuhendisi88 Hectopat Katılım 27 Nisan 2018 Mesajlar 6 27 Nisan 2018 #22 Mehmet Turna dedi: PCMuhendisi88 dedi: Cooler Master'ın kasalarına bakmanı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Pahalı. PSU'larına baksam? CJack60 dedi: Vatandaki giriş seviye PSU'lar kalitesiz. Başka yerden başka model al. Genişletmek için tıkla... Sen önerebilir misin? Bütçe 300 TL. Genişletmek için tıkla... COOLER MASTER Bilgisayar Kasaları - 29 TL ile Başlayan Fiyatlar | ITOPYA Linkte vermiş olduğum bilgisayar kasasının içinde bulunan PSU'yu,değiştirmenizi tavsiye ederim.
Mehmet Turna dedi: PCMuhendisi88 dedi: Cooler Master'ın kasalarına bakmanı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Pahalı. PSU'larına baksam? CJack60 dedi: Vatandaki giriş seviye PSU'lar kalitesiz. Başka yerden başka model al. Genişletmek için tıkla... Sen önerebilir misin? Bütçe 300 TL. Genişletmek için tıkla... COOLER MASTER Bilgisayar Kasaları - 29 TL ile Başlayan Fiyatlar | ITOPYA Linkte vermiş olduğum bilgisayar kasasının içinde bulunan PSU'yu,değiştirmenizi tavsiye ederim.
LauraWells Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mart 2018 Mesajlar 1.363 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2018 #23 Bana soracak olursan, bütçe bunlara uygunsa Thermaltake almanı öneririm. Everest pişmanlıktır kesinlikle bulaşma
Bana soracak olursan, bütçe bunlara uygunsa Thermaltake almanı öneririm. Everest pişmanlıktır kesinlikle bulaşma
KS KS M Mehmet Turna Hectopat Katılım 27 Nisan 2018 Mesajlar 29 27 Nisan 2018 #24 PCMuhendisi88 dedi: COOLER MASTER Bilgisayar Kasaları - 29 TL ile Başlayan Fiyatlar | ITOPYA Linkte vermiş olduğum bilgisayar kasasının içinde bulunan PSU'yu,değiştirmenizi tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Link yanlış sanırsam :/ LauraWells dedi: Bana soracak olursan, bütçe bunlara uygunsa Thermaltake almanı öneririm. Everest pişmanlıktır kesinlikle bulaşma Genişletmek için tıkla... O Zaman TT'nin 80Plus güç kaynağını alıcam eyvallah
PCMuhendisi88 dedi: COOLER MASTER Bilgisayar Kasaları - 29 TL ile Başlayan Fiyatlar | ITOPYA Linkte vermiş olduğum bilgisayar kasasının içinde bulunan PSU'yu,değiştirmenizi tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Link yanlış sanırsam :/ LauraWells dedi: Bana soracak olursan, bütçe bunlara uygunsa Thermaltake almanı öneririm. Everest pişmanlıktır kesinlikle bulaşma Genişletmek için tıkla... O Zaman TT'nin 80Plus güç kaynağını alıcam eyvallah