EVEREST RHINO 432 600 watt hangi ekran kartları için yeterli?

Çok komik değil mi ? Monte ettiniz, kapağı kapadınız ve tamam. Artık sistem sorunsuz çalışıyor... Herkes Everest alabilir artık... Burada bir şey diyorsak bu öyle bir tane kasa alıp monte edince oluşan kıytırık tecrübeden ortaya çıkmıyor. 10 seneden beri kullanıcılardan gelen geri dönüş ve kendi tecrübelerimizin birleşimi sonucu ortaya çıkıyor. O yüzden kendi aldığınız ürünün en iyisi olduğunu iddia etmeyi bırakın.

Öncelikle size katılıyorum. Aynı kasa bende var 12V kanalından 480w veriyor. FX-8350 ve R9 285'i çok iyi besliyor. Gelelim kablolama düzeni hava sirkülasyonu ve malzeme kalitesine. Öncelikle power tuşu vs çok dandik. Kasa metal-plastik ama plastik ağırlıklı. Metalleri de delik delik hava sirkülasyonu için sanırsam. 2 adet fan ile geliyor 2 fan sessiz çalışıyor ve görevini iyi yapıyor fakat yan tarafa kesinlikle fan eklenmeli işlemcinin oraya. Çünki FX-8350 işlemcim ve soğutucusu 75 derecelerde takılırken yan kapağı açınca 65 derecelere düştü. Malzeme kalitesi ama bence çok kötü değil şahsen. Sonucta kötü bir firmanın her malı kötü değil ama "geneli kötü" mesela ben gidip 100 liraya oyuncu mouse aldım kardeşim ışıkları güzel diye aldı evetestin böle pavyon gibi renkli mousesini alalı 1 ay olmadı çift tık atıyor :)

Buda alacaklara ön inceleme gibi bişey olsun bu arada everestin süper olmasada memnun kaldığım 2.ürünü bu diğeri de kabloydu :D

Bu arada bence kasa Zalman Z3 den daha şık.

Zalman z3 parasının üstüne 30 TL koyun GTX 960 R9 380 ve altı ekran kartlarınızı besleyin rahatca bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hava sirkülasyonu için sanırsam 2adet fan ile geliyor 2fan sessiz çalışıyor ve görevini iyi yapıyor fakat yan tarafa kesinlikle fan eklenmeli işlemcinin oraya cünki fx8350 işlemcim ve soğutucusu 75derecelerde takılırken yan kapağı açınca 65derecelere düştü.
Demekki neymiş ? Hava sirkülasyonu berbatmış.

Peki biraz konu dışı olacak ama bu süre zarfında baktığım kasalardan DARK marka kasalar dikkatimi çekti. Gerek dış görünümü gerek uygun fiyatları anlamında.

Mesela bu linkte ki Dark Blade 4xUSB (2xUSB3.0, 2xUSB2.0), 2x12cm Fan, SSD Ready ATX Siyah Oyuncu Kasası ( 12CM Aerocool Mavi Ledli Fan Hediye !! ) - Kasa - PC Bileşenleri DARK Blade kasa 104 TL'ye sunduğu özellikler gayet tatmin edici.

Aranızda kullanan var mı acaba, varsa bizi bilgilendirebilir mi? Teşekkürler...

D
Peki biraz konu dışı olacak ama bu süre zarfında baktığım kasalardan DARK marka kasalar dikkatimi çekti. Gerek dış görünümü gerek uygun fiyatları anlamında.

Mesela bu linkte ki Dark Blade 4xUSB (2xUSB3.0, 2xUSB2.0), 2x12cm Fan, SSD Ready ATX Siyah Oyuncu Kasası ( 12CM Aerocool Mavi Ledli Fan Hediye !! ) - Kasa - PC Bileşenleri DARK Blade kasa 104 TL'ye sunduğu özellikler gayet tatmin edici.

Aranızda kullanan var mı acaba, varsa bizi bilgilendirebilir mi? Teşekkürler...
Dark markasından uzak durun. En azından deep cool tesseract alın.

Demekki neymiş ? Hava sirkülasyonu berbatmış.
Ben aynı kasa ile 4.6 ghz de hava sağutma ile en düşük devirde 50 derecenin üstüne çıkmadım boşta 23 derece civarı. Arkadaş stok soğutucu kullanmış belliki. Bu işlemci ile stok soğutucu kullanılmaz hangi kasaya koyarsa koysun o değerler değişmez. Ayrıca r9 280 i bile rahat kaldırır bu fiyata en iyi kasa bence 2 ssd 3 hhd takılabiliyor hepsi kızaklı ve önden gelen hava hepsini soğutuyor

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı