Everest SGM X7 Gaming Mouse Özellikleri ve Unboxing

Everest, Snoopy, Frisby'nin özellikleri: Parlak ve renkli tasarımlar, milyonlarca tuş.

SteelSeries, Razer'in özellikleri: Aşırı sade, 3 tuş içeren, mat ve sade yüzeye sahip, terleyince hissettirmeyen acayip bir yüzey.

Kısacası Kinzu v3 kullanıyorum, öneririm.

Bu fiyat aralığına Frisby Gmx8' den başka mouse alınmasını tavsiye etmiyorum.

Nedense bu markanın ürünlerine pek güvenmiyorum. Onun yerine biraz bekleyip Razer yada SteelSeries almak mantıklı geliyor. Uygun ve uzay teması içeren bir çok model çıkartıyorlar ve kısa süre sonra bozuluyor.

Bunun bir alt modelini [SGM-X6] almıştım. Sadece kutudan çıkan mouse pad işime yaradı da diyebilirim.

DPI değerlerini gösteren fotoğraf bana ait. Güzel inceleme olmuş ellerine sağlık.

Gençler mouseyi boşuna kötülemeyin macrosu yok ama double click tuşu varken zaten macroya gerek olmuyor.
ayrıca yeni başlayanlar için gayet iyi bir mouse.
ve çoğu kişinin yanlış bildiği bir bilginin doğrusunu açıklayacağım size.
double click tuşu sanıldığı gibi x2 tıklama değil x3 tıklamadır ancak windowsun bazı programlarında biraz gecikme olduğu için windows bunu çoğu programda çift tıklama gibi algılar fakat aslında dediğim gibi üç tıklamadır.

Ben Mause 'ye Klavye'ye fazla para vermiyorum.
Bi'adet X7 Bi Aded'de KB-R1 aldım 1 senedir kulanıyorum. ,
Ve Evet İleri Geri Fonksiyon Tuşu Makro Tuşu Olarak'da Kulanalılabilir Sadece İnternetden 1 2 program indirmeniz yeterlidir.
Ama tabi ki asıl amacı internet sayfalarnda ileri geri yapmakdır.
Ben Pahalı mause klavye yerine gidip ekran kartı ram oyun almayı tercih ediyorum açıkçası her türlü klavye mause ile rahat edebildiğim için eskiden çakma klavyeler falanda çok kulandım sonra kanseroen madde falan olaylarını anlatı arkadaş almışken bari çakma olmasın diyip bunları almıştım.
Daha Şu ana kadar Sadece Tek bi' sorun gördüm oda mausenin çok kir toplamasıydı.
Onuda fazla takmıyorum açıkçası haftada bi siliyorum ıslak mendille cillop gibi oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…