Everest SGM-X7b Makro Ekleme/Silme sorunu

Can Bilen

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler, elimde bir mouse var Everest SGM-X7b diye zamanında ben bunun yandaki 4. ve 5. tuşuna makro atamıştım, fakat benim atadığım makroda 4. tuşa basınca kullanıcı adım, 5. tuşa basınca da şifremi yazıyordu. Simdi ben bunları değiştirmek istiyorum ama hangi programı kullandıysam da değişmiyor, silemiyorum eski makroyu. Bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz? Bu arada önceden hangi programla nasıl yaptım hatırlamıyorum üzerinden 1 sene geçti. Ek olarak hangi mouse takarsam takayım (5 Tuşlu ve 7 tuşlu) 4. ve 5. tuşlarda ki makrolar hep aynı, hala kullanıcı adı ve şifremi veriyor farklı bilgisayara takınca sıkıntı olmuyor. Bu yüzden sanırım makro bilgisayara kayıt olmuş mouse markası ne olursa olsun makro hep aynı kalıyor. Yardımcı olabilir misiniz ? İlk konum bu umarım yanlış yere açmamışımdır, sürçü lisan ettiysem affola.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı