7 785475 Picopat Katılım 15 Mayıs 2024 Mesajlar 120 Çözümler 2 11 Ağustos 2024 #1 Arkadaşlar Windows 10'da sorunsuzca Bluetooth'la kullanabiliyordum ama Windows 8.1'e geçtiğimde tüm driverlar güncel bağlayamıyorum. Fareyi resetleme tuşu da yok yardımcı olur musunuz?
Arkadaşlar Windows 10'da sorunsuzca Bluetooth'la kullanabiliyordum ama Windows 8.1'e geçtiğimde tüm driverlar güncel bağlayamıyorum. Fareyi resetleme tuşu da yok yardımcı olur musunuz?
sadıkbos Decapat Katılım 9 Temmuz 2023 Mesajlar 165 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2024 #2 Ayarlara girip cihazlar menüsüne gir. Bluetooth ve diğer cihazlardan eğer gözüküyorsa mousu kaldır ve USB'yi tekrar tak.
Ayarlara girip cihazlar menüsüne gir. Bluetooth ve diğer cihazlardan eğer gözüküyorsa mousu kaldır ve USB'yi tekrar tak.
7 785475 Picopat Katılım 15 Mayıs 2024 Mesajlar 120 Çözümler 2 11 Ağustos 2024 #3 sadıkbos dedi: Ayarlara girip cihazlar menüsüne gir. Bluetooth ve diğer cihazlardan eğer gözüküyorsa mousu kaldır ve USB'yi tekrar tak. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu izleyip sorunu çözdüm konu kilitlenebilir sorun yaşayan olursa buradan bakıp yapabilir.
sadıkbos dedi: Ayarlara girip cihazlar menüsüne gir. Bluetooth ve diğer cihazlardan eğer gözüküyorsa mousu kaldır ve USB'yi tekrar tak. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu izleyip sorunu çözdüm konu kilitlenebilir sorun yaşayan olursa buradan bakıp yapabilir.