Everest SM-G32 Bir anda Kontrolünü Kaybediyorum

Ben yaklaşık 2 yıldır farklı bilgisayarlar kullansam da mouse olarak SM-700 modelini kullanıyorum. Şimdiye kadar hiçbir sorun yaşatmadı. Çok iyi bir mouse olduğunu asla söyleyemem, basit bir mouse, fakat vaad, ettiğini veriyor en azından şimdiye kadar verdi. Belki de ben şanslıyımdır. Önerir misin derseniz bir oyuncu için asla önermem, yeterli değil ama ben uzun süredir bütün oyunlarda da bunu kullanıyorum rekabetçi oyunları çok oynamadığım ve oynasam da ciddiye almadığım için.
15 Liraya Çin'den aldığım markasız fare de hala çalışıyor tabi ki tamamen şans işi, bu gibi fareler insanı yarı yolda bırakırlar. 2 Sene sizin şansınız. Benim de arkadaşım yanlış hatırlamıyorsam A101 veya ŞOK'dan Everest fare almıştı, aldığı günün akşamı scroll bozulunca sinirden fareyi kırmıştı. Logitech, SteeSeries ve Corsair'de hata ile karşılaşma oranın 1000'de 1 ise Everest, Frisby, GamePower gibi markalarda bu oran 100'de 1 oluyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı