Everest X-Racer peak 600W içinde olan PSU nasıldır?

emoke

Decapat
Daha fazla  
RAM
lexar ares 3600mhz
İşlemci
i5-13th
Everest X-Racer peak 600W kasasını kullanıyorum icerisinde gelen PSU ile birlikte ancak forumda okuduklarıma göre tehlikeliymiş, bomba gibi. Everest PSU modelleri benimki hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bomba mevzusu abartı. Elde varsa, değiştirme imkanı yoksa ya da şu an için bir PSU'ya (değiştirdiğinize değmesi için) 1500 TL civarı bir bütçe ayırabilecek durumunuz yoksa ve sistem az güç tüketiyorsa, idare eder.

Everest,Rampage,Gamebooster,Frisby bu markalar dünyanın en iyi modelini bile geliştirse alınmayacak markalardır. Fakat bütçen yoksa mecbursun. Bomba mevzusu abartı patlama vs. olmaz fakat kısa sürede değiştirmeye bak.

Önereceğiniz uygun fiyatlı sağlam PSU var mı? RTX 4060 I5-13th 32 GB RAM.

Bütçeyi bilmiyorum ama sağlam bu var.

Bir de şu,

Everest, Rampage, Gamebooster, Frisby bu markalar dünyanın en iyi modelini bile geliştirse alınmayacak markalardır.

Bunlar geliştirici değil zaten. OEM üreticilerle anlaşıp etiket basan markalar. PSU konusunda da NZXT, EVGA, MSI, ASUS, Corsair, Xigmatek, Aerocool, Thermaltake gibi markalar da üretici değil.

Mevzuyu marka ile degerlendirmek zaten saçma.

Bunlar geliştirici değil zaten. OEM üreticilerle anlaşıp etiket basan markalar. PSU konusunda da NZXT, EVGA, MSI, ASUS, Corsair, Xigmatek, Aerocool, Thermaltake gibi markalarda üretici değil.

Marka ile degerlendirmek zaten saçma.

Benim listelediğim tarz dandik ürün üstüne logo basan markalar alınmaz. Muhtemelen AliExpress gibi platformlarda aynı ürün farklı marka adında daha ucuza bulunabilir.

Bomba mevzusu abartı. Elde varsa, değiştirme imkanı yoksa ya da şu an için bir PSU'ya (değiştirdiğinize değmesi için) 1500 TL civarı bir bütçe ayırabilecek durumunuz yoksa ve sistem az güç tüketiyorsa, idare eder.

Çok fazla güç tükettiğini düşünmüyorum giriş seviye anakartım var işlemci tam performans çalışmıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı