Pardon ben 2060 diyorsun zannettim.Şu an takıntı mı demek istediğim hocam. 3060 nerede 2060 nerede![]()
Asus DUAL-RTX2060-O6G-EVO 192 Bit GDDR6 6 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bu kötü mü bilmiyorum ama 7800 TL mesela 1200 daha ucuz.
Tamamdır iptal ettim.
6600XT düşünüyorum da XFX'in soğutması yetmez mi?Bütçeni biraz aşabilirsen bunu fazlasıyla tavsiye ederim.
![]()
AsRock Radeon RX6600XT Challenger Pro 8GB OC 8GB 128Bit GDDR6 Ekran Kartı (RX6600XT CLP 8GO) - Ekran Kartı - MART FIRSATLARI | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
Olmuyorsa düz 6600 al geç, daha fazla ödemeye gerek yok.
GittiGidiyor – Türkiye'nin Öncü Alışveriş Sitesi
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.www.gittigidiyor.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.