EVGA GTX 1070 Superclocked fanı dönmemesi

invaderghoul

Hectopat
Daha fazla  
Oyun oynarken birden FPS çok düştü ve sıcaklığa baktım 94 dereceydi. Daha sonra fanların çalışmayı durdurduğunu gördüm. MSI Afterburner kullanarak fan seviyesini %100'e getiriyorum yine dönmüyor.
Ne yapabilirim?

Yardım edebilecek var mı? Fanlar tertemiz 1 ay önce alındı kart.

Güç bağlantılarını doğru yaptığınıza emin misiniz?
Bilgisayarı 1 ay önce İtopya Bilgisayar'da toplattım bugüne kadar sorunsuz çalışıyordu. Güç kablolarında esneme ya da aşırı bir gerginlik göremiyorum. Güç kaynağım Corsair CX650M.

MSI Afterburner uygulamasında ayarlara girerek "Fan" sekmesinde 'Kullanıcı ayarlı otomatik fan kontrolü' seçeneğini aktif ederek tekrar deneyin ve sonucu bizimle paylaşın.

MSI Afterburner uygulamasında ayarlara girerek "Fan" sekmesinde 'Kullanıcı ayarlı otomatik fan kontrolü' seçeneğini aktif ederek tekrar deneyin ve sonucu bizimle paylaşın.
Denedim. Hatta kendim elimle %100'e getirdim hızı ama yine de fanlar hiç dönmüyor.

Afterburner yazılımınız güncel mi ? Ek olarak İşletim sisteminizin de güncel olması önemli bir etkendir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…