Evga GTX 760 CW

Enver A

Kilopat
Daha fazla  
Kartımı 1.5 sene önce vatan'dan almıştım. İlk cw(coil whine)'yi fark ettiğimde vatana kasayı geri götürüp sormuştum onlarda bir şey değil fanlardan geliyor demişlerdi. Tabi ben o sıralar ne olduğunu bilmediğim için sevinip eve gelmiştim. Bu kartın garantisi hala devam ediyor kartı servise yolladığım taktirde bire bir değişim ve ya para iadesi söz konusumu acaba ? (Bu arada almak isteyen olursa faturası ve tüm orjinal adaptörlerle 600 TL )

Son düzenleyen: Moderatör:
Birçok firma CW sorununu garanti kapsamına alır. Sorunu açıklayan bir metin yazıp garantiye göndermenizde fayda var.

Amerika'da en popüler markalardan EVGA. Eğer birçok firma garanti kapsamına alıyorsa, EVGA bunlardan biridir diye düşünüyorum. Eposta ile de sorabilirsiniz. Ben EVGA'ya eposta ile başka bir konu danışmıştım, çok hızlı dönüş yapıyorlar. Hem garanti kapsamında değilse boşuna ekran kartsız kalmazsınız kargo döneminde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…