Satıldı Evga GTX 980 Ti Classified 1 Aylık Temiz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Msi R9 390 üzerine ne kadar istersiniz acaba ? Kutulu, faturalı ve 22 ay garantili.
1500 TL üstüne gerekli olur. Konuşabiliriz emin değilim.

Güncel.

Nakit olarak almak isteyenlere söylüyorum fiyat 2 gün boyunca 2300 TL olacaktır.

Güncel.

Elimde GIGABYTE GTX 980 G1 Gaming var. Takas için ne kadar istersiniz üstüne ?

Son düzenleyen: Moderatör:
2300TL sıfır satıldı daha yeni forumda 2.el için fiyat kırarsanız görüşelim.

2300TL sıfır satıldı daha yeni forumda 2.el için fiyat kırarsanız görüşelim.
Şuan 2300'e sıfır kimse satmıyor. İlan var fakat güncel değil. Güncel fiyat sorunca 2500 TL diyorlar. Ordan alınız.

İki üründe yurtdışı ürünü ve fiyatlar gerçekten orantısız. Revize yapmanızda fayda var.

Fiyat 2300 TL'den aşağı düşmeyecek. Almıyorsan alma. Çok da önemsedim. Sen almadın şimdi Türkiye'den zaten kimse almaz.

Forumlarda alıcı çok olsa ne yazar ? Ölücüler den bol hiç bir şey yok.

Yurt dışından alınmıştır. Kaydı yapılmıştır. Herhangi bir sorunda rma açıp Evga ya gönderebilirsiniz. Alınalı 1 ay oluyor. Hiçbir sorun yoktur. Kargo kutusu bile hala duruyor. Kutulu, faturalı, garantili. Youtube'de Evga Classified 980 Ti incelemem mevcuttur o kartı satıyorum. Takas seçeneği 960 970 980 380 380x 390 390x olabilir. TR'den alınma. Kutulu, faturalı, garantili, ürün olmalı. Üstüne vereceğiniz fiyatı tartışırız. İyi sosyaller.
İletişim: facebook.com/ahmet1695
Yurt dışı kayıtşı evga 980 clasified acx 2.0 var sizde kı aynı modelın ti olanı mı ?

Elimde Asus gtx780 Direct II oc var. Takas düşünürsen numaram aşağıdadır.
05535149609

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı