Satıldı Evga GTX 980 Ti Classified 1 Aylık Temiz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sağlık olsun hocam kolay gelsin.

Hocam sistemi düşürüyorum o yüzden satıyorum. 5960x den 6700k ya geçeceğim mesela. :)
Yerli yersiz sistem niye düşürüyorsunuz para ihtiyacınız varsa siz bilirsiniz fakat belirli bir sebebi yoksa hiç düşürmeye kalkışmayın üzülebilirsiniz :(.Tabi sizin tercihiniz ama siz bilirsiniz ben olsam hayatta değiştirmezdim bozulmadığı halde 20 yıl kullanabileceğiniz bir sistem (abartmıyorum).

Yerli yersiz sistem niye düşürüyorsunuz para ihtiyacınız varsa siz bilirsiniz fakat belirli bir sebebi yoksa hiç düşürmeye kalkışmayın üzülebilirsiniz :(.Tabi sizin tercihiniz ama siz bilirsiniz ben olsam hayatta değiştirmezdim bozulmadığı halde 20 yıl kullanabileceğiniz bir sistem (abartmıyorum).
Ben uzun süre kullanmak istemiyorum ki. Güncel olsun sürekli deneyim elde edeyim farklı şeyler deneyeyim diyorum. Zaten 6960x çıkınca onunda tadına bakıp tekrar satarım. Tamamen zevk meselesi :)

Yurt dışından alınmıştır. Kaydı yapılmıştır. Herhangi bir sorunda rma açıp Evga ya gönderebilirsiniz. Alınalı 1 ay oluyor. Hiçbir sorun yoktur. Kargo kutusu bile hala duruyor. Kutulu, faturalı, garantili. Youtube'de Evga Classified 980 Ti incelemem mevcuttur o kartı satıyorum. Takas seçeneği 960 970 980 380 380x 390 390x olabilir. TR'den alınma. Kutulu, faturalı, garantili, ürün olmalı. Üstüne vereceğiniz fiyatı tartışırız. İyi sosyaller.
İletişim: facebook.com/ahmet1695
Evga eu dan alınma gtx 980 clasifield acx 2.0 var 3 gün kullandım sadece, anakartım bozuk cıktı servısten yenı geldı. Hala kuramadım sistemı. Üste kaç tl istersiniz ?

Ben uzun süre kullanmak istemiyorum ki. Güncel olsun sürekli deneyim elde edeyim farklı şeyler deneyeyim diyorum. Zaten 6960x çıkınca onunda tadına bakıp tekrar satarım. Tamamen zevk meselesi :)
Çok güzel söylemişsiniz bende böyle yapıyor. Temiz bir sene kullanıp satıyorum. Amd zen bekliyorum şuan. :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı