Ben garanti kapsamı dışına çıkacağını bilmiyordum teşekkürler. Benim overclock yapmak istememin nedeni 3D oyunlarda daha fazla fps'di. Bilgilerinizi benimle paylaştığınız için teşekkürler.Kart zaten gayet yeterli ki notebooklarda overclock'un getirisi fazla olmuyor çünkü soğutma açısından masaüstü PC'lere göre yetersiz kalıyor. Bu sebeple yüksek bir overclock sonrası ısınma sorunu ve optimizede sıkıntı oluşabilir ki dediğim gibi kart gayet yeterli ve daha üstüne çıkmanın FPS açısından artısı pek olmayacaktır. Kartın garanti dışı kalmasını da göze almamanız gerek.
Ben garanti kapsamı dışına çıkacağını bilmiyordum teşekkürler. Benim overclock yapmak istememin nedeni 3D oyunlarda daha fazla fps'di. Bilgilerinizi benimle paylaştığınız için teşekkürler.
Ben EVGA gibi programlarla yapmayı düşünüyordum.
Haklısınız teşekkürler.Overclock sonrası oluşan donanımsal sıkıntı olursa ve sıcaklık veya herhangi bir sorun sonucu donanımlara zarar gelirse overclock yaptığınız da anlaşılması durumunda garanti dışı kalır. Sağlıklı bir şekilde stabil ve optimize şekilde sorunsuz bir overclockta garanti bir sorun çıkarmaz diye düşünüyorum. Yazılımsal olarak olduğundan da belli olacağını sanmam fakat laptoplar boyut itibariyle kaliteli bir soğutmaya hiçbir zaman sahip olamıyor ve normal şartlarda bile sıcaklık sorunu oluşturabiliyor. Bunu da göz önüne alıp overcloktan uzak durmanızı öneririm. Zaten kart gayet yeterli diye tahmin ediyorum ve birkaç yıl sonra yetersiz gelmesi durumunda overclocka başvurmanızı tavsiye ediyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.