Bayılıyorum bu yorumlara bu mantıkla kimse hiç bir zaman bir şey alamaz. 3080 çıkacak hop 3060 Super söylentileri gelecek yine aynısı olacak 3060 Super çıkacak. Dur dur 3060 Ti geliyor az daha bekle. Bu adam hiç bir şey alamaz bu gidişle
Dostum bu şekilde olmaz tam modeli öğren yazık etme güzelim bilgisayarına. PSU en önemli bileşenlerden birisidir. Gerçi hepsi önemli ama sistemin sağlığı ve uzun ömürlülüğü için en önemlisidir.
Dostum bu şekilde olmaz tam modeli öğren yazık etme güzelim bilgisayarına. PSU en önemli bileşenlerden birisidir. Gerçi hepsi önemli ama sistemin sağlığı ve uzun ömürlülüğü için en önemlisidir.
Frisby FR-PS65F12B 650W APFC yazıyor iyi midir? Ayrıca 3060 almaya karar verdim sızıntı sayfaları ekim sonu veya kasımda çıkacağını söylüyor. 1 ay beklemek sıkıntı çıkartmaz.
Frisby FR-PS65F12B 650W apfc yazıyor iyi midir? Ayrıca 3060 almaya karar verdim sızıntı sayfaları ekim sonu veya kasım'da çıkacağını söylüyor. 1 ay beklemek sıkıntı çıkartmaz.
Frisby FR-PS65F12B 650W APFC yazıyor iyi midir? Ayrıca 3060 almaya karar verdim sızıntı sayfaları ekim sonu veya kasımda çıkacağını söylüyor. 1 ay beklemek sıkıntı çıkartmaz.