EVGA RTX 3080 FTW3 Ultra 17.859 TL

Yeni gümrük güncellemesinden sonra ek masraf çıkıyor arkadaşlar, muhtemelen gümrük müşavirliği size ekstra 5k daha sokacak o yüzden hiç bulaşmayın.
Bu dediğiniz Amazon.com.TR'de Amazon Germany satıcısından alınan ürünler için geçerli mi? Yani bu son ekrana ek olarak başka vergiler de mi çıkıyor?
1652545683964.png

Arkadaşlar şunu diyeyim size ilk defa Avrupa'da, ABD'eden EVGA almıyorum Power supley aldım aradan 1 yıl geçti ilaki alın demiyorum yaşanmış bir şey arızalandı PSU kargo ücretini ödedim bana yenisini gönderdiler ve bir de gümrüğe takılmaması için arıza ve onarım formuna 50 dolar yazıp gümrüğe takılmaması için fatura çıkarıyor bunu Gigabyte, ASUS, MSI yapamıyor koskoca NVIDIA'nın partneri.

Arkadaşlar şunu diyeyim size ilk defa Avrupa'da, ABD'eden EVGA almıyorum Power supley aldım aradan 1 yıl geçti ilaki alın demiyorum yaşanmış bir şey arızalandı PSU kargo ücretini ödedim bana yenisini gönderdiler ve bir de gümrüğe takılmaması için arıza ve onarım formuna 50 dolar yazıp gümrüğe takılmaması için fatura çıkarıyor bunu Gigabyte, ASUS, MSI yapamıyor koskoca NVIDIA'nın partneri.

Corsair garantisi bitmiş ürünler için bile bu şekilde destek sağlayabiliyor. RTX 3080 ile basit bir PSU bir değil. Ek olarak sisteme mining virüsü girse EVGA "aha bak kazmışsın garanti maranti yok" mu diyecek bize?

Bu vergiyi sizden alıyor Türkiye ye geldikten sonra sizden her hangi bir vergi almıyor ama amazondan vekalet işi çıkmış amazondan alırsanız vekalet ücreti ödersiniz newegg.com da böyle bir durum yok resimde gösterilen rakamı sizden alıyor ülkemize geldikten sonra Yurtiçi Kargo size teslim ediyor

Screenshot_20220514-193249.jpg

Corsair garantisi bitmiş ürünler için bile bu şekilde destek sağlayabiliyor. RTX 3080 ile basit bir PSU bir değil. Ek olarak sisteme mining virüsü girse EVGA "aha bak kazmışsın garanti maranti yok" mu diyecek bize?

EVGA'dan aldığım PSU 1000W Platinium PSU 10 yıl garantili,
DHL mesaj atmıştı. Dikkat edin, 150€ üstü siparişlerinizde size "ucundan" takabiliriz diye. Türkiye fiyatına gelir yine.

Bak bu dediğin doğru SSD aldım Amazon frden benden vekalet ücreti 230 TL aldılar kargo firması UPS.

Corsair ve EVGA'nın global garanti kapsamı farklı sizin ödediğiniz ücreti Corsair ödemiyor gümrük vergisine yardımcı olmuyor EVGA yardımcı oluyor en güzel tarafında bu işte.

Son düzenleme:
Corsair ve EVGA'nın global garanti kapsamı farklı sizin ödediğiniz ücreti Corsair ödemiyor gümrük vergisine yardımcı olmuyor EVGA yardımcı oluyor en güzel tarafında bu işte.

Benim durumumda Corsair tüm ödemeleri yapıp göndermişti.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı