Casper, Rampage, Everest, Gamepower vs bulaşmayın. Thermaltake, Cooler Master gibi markalara bakabilirsiniz.
Hocam onlarda da var ama hepsi çift kanal 12v veriyor. Yeterli performans gösterebilirler mi?
Casper, Rampage, Everest, Gamepower vs bulaşmayın. Thermaltake, Cooler Master gibi markalara bakabilirsiniz.
Hocam onlarda da var ama hepsi çift kanal 12v veriyor. Yeterli performans gösterebilirler mi?
Emin ol bu markalardan daha iyiler. Sistemin güvende olur en azından.
Tamamdır hocam onlara bir bakayım.
Bütçemi biraz aşıyor ama, bunlar nasıldır
Sonuncusu güzelmiş. Garantili hem de.
Hocam son ilanın tarihi nisan ayındanmış, mesaj attım ama döneceğini zannetmiyorum. Diğerleri arasından hangisi olabilir.
Hocam son ilanın tarihi nisan ayındanmış, mesaj attım ama döneceğini zannetmiyorum. Diğerleri arasından hangisi olabilir.
3. de güzel.
Nedir son durum?
Hocam çok gariptir ilk 960 geri döndü hala satılıkmış. Güç kaynağı içinde elden olursa daha iyi olur dedi satıcı. Amcamın oğlu Ankara da itfaiye eri onunla görüşüp 650'den alacağım.
Hayırlı olsun.
İnşaallah. Şimdi ekran kartı için mesajlaşıyorum o konuda da bir gelişme olursa size haber edeceğim.
Hocam ekran kartı için detaylı fotoğraf istedim mesajı gördü ama mesaj atmadı. Ardından birkaç mesaj daha gönderdim onları da gördü ama cevap yazmıyor ne yapmalıyım. 1 Ay'dan beridir bekliyorum. Bir an önce almam lazım sizden akıl istiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.