EVGA XC3 3080 Ti'nin oyunda 78 derece olması normal mi?

WolfangGrimmer

Hectopat
Daha fazla  
İyi akşamlar. EVGA XC3 Ultra 3080 Ti kartı kullanıyorum yeni aldım. Cyberpunk 1080p Full ayarlarda RTX DLSS açık sıcaklık 78 dereceyi görüyor. Bu normal bir sıcaklık mı? Ne yapmamı önerirsiniz?

İyi akşamlar. EVGA XC3 Ultra 3080 Ti kartı kullanıyorum yeni aldım. Cyberpunk 1080p Full ayarlarda RTX DLSS açık sıcaklık 78 dereceyi görüyor. Bu normal bir sıcaklık mı? Ne yapmamı önerirsiniz?

3 fanlı bir ekran kartı için fazla geldi, termal macun değiştirirdim.

Hafiften sıcak hocam, normal sıcaklık 70-74 derece bu kart için. Lakin sorun teşkil etmez. 80 derece üstü sıkıntı.

Garanti kapsamından çıkmıyor mu?
Evet çıkar. İşlem yapmayın.

Hafiften sıcak hocam, normal sıcaklık 70-74 derece bu kart için. Lakin sorun teşkil etmez. 80 derece üstü sıkıntı.

Evet çıkar. İşlem yapmayın.

Hocam 80 derece üstüne çıkmadıktan sonra problem yok mu? Bir de markdan mı bilmiyorum fanlar %70 - 80 çalışırken bayağı ses geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…