Evga'nın GTX 9XX serisi hatalı mı ?

Açıklamaktan bıkmayacağım. EVGA'nın yaptığı açıklamayı türkeçeye çevirip paylaştım burada, araştırmadan kafa yormadan bir şeyi kötülmen de bana göre bir hata.

Normalde ısı dağıtım boruları iki taneymiş (8mm büyüklüğünde), üçüncü bir 6mm'lik ısı borusu ekstradan 2-3 derece daha azaltmak için koyulmuş.

Son düzenleme:
araştırmadan kafa yormadan bir şeyi kötülmen de bana göre bir hata.
Bana göre hatanın nedeni 3 ısı borusunu örneğin Asus gibi bitişik yapmaması. İsteyerek yapılan bir şey olduğunu biliyorum ama bana göre saçma. İnsanların düşüncelerini yargılaman bana göre bir hata.
Şimdiden hayırlı olsun.

Hiçbir sıkıntısı yok. Aksine bu hareket ile ASUS'un sadece 1 derece gerisindeler

Furmark testlerine göre değerler bunlar

MSI: 68*C
ASUS: 69*C
EVGA: 70*C
Gigabyte: 70*C

Bu bakır boru hatası sadece ACX 1.0 modelinde var ve buna rağmen ekran kartı tam yük altında 62 dereceyi geçmiyor. (Keşke benim ekran akrtımda da böyle bir hata olsa. )
EVGA’dan detaylı açıklama! | HWA ACX 2.0 modellerinin soğutma performansını hayal bile edemiyorum. Gözün kapalı al kardeşim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…