Evkur i5 9400F ve RX 570 sistemin oyun performansı nasıldır?

Ya şu EVKUR EVYAPAR gibi tefeci sitelere kaptırmayın paranızı hepsi dolandırıcı ya. Ayıp resmen böyle bir şeyden anlamayan taksitli eşya almak isteyen insanları resmen dolandırıyorlar. Sorarsan'da zorla satmıyoruz derler. O fiyata RTX'li sistem alırsınız.

Dostum galiba tam olarak yazdıklarımı okumadın Vatan dan almak gibi bir imkanım olsa konu açmak gibi bir eylem de bulunmazdım.
hocam yapamyın etmeyin MediaMarkt Vatan gibi yerlerden peşin fiyatına alışveriş kredisi veriyolar oradada aynı mantık yine taksit taksit ödersiniz

Size yardımcı olmak istiyoruz dostum. Ama illa alacağım diyorsan buyur. Birkaç ay sonra anlarsın belki

hocam yapamyın etmeyin MediaMarkt Vatan gibi yerlerden peşin fiyatına alışveriş kredisi veriyolar oradada aynı mantık yine taksit taksit ödersiniz
Alışveriş kredisine başvurdum ancak onaylanmadı maalesef onu da denedim. Dediğim gibi en son çare buraya düştüm.

Alışveriş kredisine başvurdum ancak onaylanmadı maalesef onu da denedim. Dediğim gibi en son çare buraya düştüm.
Hocam siz bir GameGaraja bakın aynı sistemi nasıl toplayacağınıza. Hatta daha iyisini aynı fiyata topladığınızı kendi gözlerinizle göreceksiniz zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…