Evkur PC satışı rezilliği

  • Konuyu başlatan pusat57
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 82
  • Görüntüleme 34B
P

pusat57

Ziyaretçi
2 Hafta önce bir abi için Evkur'a gittik PC alacaktı. Taksitle alacağı için Evkur'u tercih etmiştik mecbur. Pc bakıyoruz biride ilgileniyor. Masaüstü bakıyoruz. Şimdi bir tane vardı fiyat 2500 TL Özellikleri Pro 2000 markası. 4 çekirdekli AMD PHENOM işlemci. 8 GB Ram ve AMD 6550 ekran kartı. 6570'de olabilir. 1 TB HDD. AOC 23 inç monitör ile geliyor. Ben bunla oyun oynayamazsın dedim. Eleman oynar dedi. İyi bir makine diyor. Yok dedim başka bir PC baktık. Bu sefer fiyat 3500 TL'ye çıktı. Casper PC. İ7 4. nesil işlemci, 8 GB Ram 1 TB HDD ve 1 GB ekran kartı. Elemanın dediğine göre üst düzey bir makine. Abi bunun ekran kartı ne diyorum adam 1 GB NVIDIA GEFORCE serisinden var diyor. Abi var da ne? diye ısrar edince baktı filan GTX 740. Ya abi bu olağan üstü bir PC değil oyun filan oynanmaz diyorum yok kardeşim her şeye yeter zaten i7 işlemcisi var ve içinde 400 TL'lik işletim sistemi ile gelecekmiş Win 8. Ya sanki bize Win 8 CD'sini sanki bize verecekmiş gibi konuşuyor. Birde toplama tavsiye etmiyor çünkü her hangi bir parça arıza yaparsa farklı servislerle muhattap oluyormuşuz. Hazır PC tavsiye ediyor. Ya deli oluyorum milletin aklına girmeye çalışıyorlar. Sanki bana W81. PRO ile geliyor makine. 400 TL'lik işletim sistemi varmış. Kaç kişi'de PC alıyor oradan bilinçsiz. Gelene geçene geçiriyorlar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Aslinda bu bir Evkur reziliigi degil sattigi mali, piyasayi ve teknolojiyi yeteri kadar bilmemekten kaynaklaniyor. Keske direkt olarak abi gel gidelim Vatana sana bir pc yapalim deseydiniz :)
 
Bende dükkanımda Logitech ürünleri satıyorum, kalitesizler de var. İnsan geliyor soruyorlar. Tamam piyasaya göre 3-5 fazla olmak zorunda. Öyle vatan bilgisayar gibi stoklayamadığımız için, pahalıya geliyor. Ama hiç bir zaman gelen bir insana yok şu iyi bu iyi demedim. Adam diyorsa bana iyi bir şey alana kadar, 1 ay idare edecek kadar ver diye. Tabi ki ucuzu veririm.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı