Evlatlarını hizmetçi gibi gören ebeveynler

O adamın akşam yediğin yemeği getirdiğinin farkındasındır umarım.
Harçlığını veren, sen bu yaz aylarında yatarken sabah kalkıp sırf önüne yemek koyabilmek için çalışan insana 1 bardak su, kumanda vermeyi çok görüyorsan sen evlat değilsin, bir otsun. Seni 9 ay karnında taşıyana da, hastalanınca seninle beraber uyumayıp başucunda durana da yazık.
Çok mu zor senden istedikleri şeyler? Nankör olma. O insanların sayesinde bu yaşa geldin.
Sen daha bebekken altını pislettiğinde de altını değiştirdiler ama gece geç vakitlerde.
Doğurmasalardı. Bakacaklar doğurdularsa. Kimse kusura bakmasın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Doğurmasalardı. Bakacaklar doğurdularsa. Kimse kusura bakmasın.
Yoo, hiç de öyle değil. Kaç tane çocuk korunmasız ilişkinin kurbanı oluyor haberin var mı? Devlet bana verebilirsin, ben bakarım diyorum. Doğurduğun çocuğa bakma, büyütme, yedirme, okutma gibi bir derdin yok yani. Her anne doğurmakla kutsallığa erişemiyor, kutsallık burada işte.

Ama bu arkadaşın yediği önünde yemediğinin arkasında olduğuna adım gibi eminim. Zaten bu kadar rahatlık batmış olmalı ki bu kadar basit işleri anne ve babasına yapmayı hizmetçilik olarak görüyor.

Anneniz, babanız hayattan göçünce görürüm ben sizi. Şu an annem, babam olsa da ayaklarını yıkasam, 1 kere öpebilsem diyen milyonlar vardır.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Örneğin: Ben odamda oyun oynarken alakasız bir şekilde benden su istenmesi veya yanındaki kumandayı benden ona vermemi istemeleri. Bana çok saçma geliyor ve yapmayınca üşengeç ben oluyorum.
Senin karnının doyması ve o bilgisayarda yayıla yayıla oyun oynamanı sağlaması için, elin 3 kuruşluk herifleriyle uğraşıyor buda babana saçma gelse? Buraya konu bile açamazsın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı