HavucluDavsan
Hectopat
Daha fazla
Merhaba hocalarım. Birkaç yıl önce, babamla izlediğimiz bir film bu. Çok eski değil ama eski. Özet geçeyim.
Bir adam, bir kadınla evli. İşe gittiğinde evine (sanırım adam için) eşkiya tipinde adamlar geliyor. Kadın kapıyı aralıyor, kapıyı ittirip içeri giriyorlar. Kadınatecavüz ediyorlar, bir bebek var o da yatağında ağlıyor. Kadını öldürüyorlar. Sonra adam evine geliyor bakıyor karısı ölmüş. Kimin yaptığını biliyordu, iki kişi yapıyor bu olayı. Onları gidip onlar sarhoşken vuruyor ya da bıçaklıyor tam hatırlamıyorum. Sonra eve polis geliyor, adam tutuklanıyor, bebek yetimhaneye gidiyor. Bebek koca bir adama dönüşüyor. Gazinolara, barlara haraç kesiyor babası gibi. Babası görüp diyor kimdir bu delikanlı falan. Daha sonra sanırım borç haraç gibi bir olay oluyor. Adam delikanlıya yani tanımadığı oğluna parayı verecek oluyor, Arthur Morgan hızıyla elindeki para çantasını atıp silah çekiyor, oğlan adama (artık yaşlı) yumruk atıyor. Sonra delikanlı annesinin mezarına gidip "anne, yaşlı bir adama yumruk vurdum, affet beni" diyor. Adam da o sırada karısının mezarına gitmekte. Oğlanı görüyor, anlıyor oğlu olduğunu. Sonralarda hatırlamıyorum, karşılaşıyorlar, oğlan adama dur vs. diyor (mezarlıktalar) adam karısının mezarına gidince delikanlı anlıyor babası olduğunu. Filmin biraz devamında
Yazı herhalde çok kalitesiz oldu, yıllardır unutmamak için kendimi zorluyorum. Uyuyamadım şu anda gecenin 2'sinde yazıyorum. Yazının kötülüğünden dolayı özür dilerim.
Bir adam, bir kadınla evli. İşe gittiğinde evine (sanırım adam için) eşkiya tipinde adamlar geliyor. Kadın kapıyı aralıyor, kapıyı ittirip içeri giriyorlar. Kadına
ana mafya ile çatışma çıkıyor, mafyayı öldürürken baba ölüyor. Oğlan yaralı kurtuluyor, sevgilisinin yanında ölüyor.
Son düzenleyen: Moderatör: