Jesp346 Centipat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2021 #1 Evren içinde evren teorisi doğru olabilir mi?
Fian Şampiyonu Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 2.833 Çözümler 3 23 Ağustos 2021 #2 Hocam ne olduğundan bahsedebilir misiniz?
Jesp346 Centipat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2021 #3 Fian Şampiyonu dedi: Hocam ne olduğundan bahsedebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Evrenimiz gibi milyarlarca olduğunu varsayıyoruz. Somra bu evrenlerinde içine alan başka bir evren. Bunun sonsuza kadar gittiğini söylüyorlar.
Fian Şampiyonu dedi: Hocam ne olduğundan bahsedebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Evrenimiz gibi milyarlarca olduğunu varsayıyoruz. Somra bu evrenlerinde içine alan başka bir evren. Bunun sonsuza kadar gittiğini söylüyorlar.
Fian Şampiyonu Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 2.833 Çözümler 3 23 Ağustos 2021 #4 Jesp346 dedi: Evrenimiz gibi milyarlarca olduğunu varsayıyoruz. Somra bu evrenlerinde içine alan başka bir evren. Bunun sonsuza kadar gittiğini söylüyorlar. Genişletmek için tıkla... Okuyunca saçma geldi öyle bir şey olacağını sanmam.
Jesp346 dedi: Evrenimiz gibi milyarlarca olduğunu varsayıyoruz. Somra bu evrenlerinde içine alan başka bir evren. Bunun sonsuza kadar gittiğini söylüyorlar. Genişletmek için tıkla... Okuyunca saçma geldi öyle bir şey olacağını sanmam.
qelos Kilopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 2.340 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer Gorgoroth Yaylası 23 Ağustos 2021 #5 Mesela bizim evrenimiz içerisinde atom altı boyutlarında kuantum evrenleri olabilir mi ? Çok küçük olduğu için göremediğimiz.
Mesela bizim evrenimiz içerisinde atom altı boyutlarında kuantum evrenleri olabilir mi ? Çok küçük olduğu için göremediğimiz.
Jesp346 Centipat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2021 #6 qelos dedi: Mesela bizim evrenimiz içerisinde atom altı boyutlarında kuantum evrenleri olabilir mi? Çok küçük olduğu için göremediğimiz. Genişletmek için tıkla... Oluşturulabilecek teori sayısı sonsuz. Fakat hiçbiri mutlak bir gerçek değil. Teori yani gerçek ya da gerçek olmadığı bilinmiyor.
qelos dedi: Mesela bizim evrenimiz içerisinde atom altı boyutlarında kuantum evrenleri olabilir mi? Çok küçük olduğu için göremediğimiz. Genişletmek için tıkla... Oluşturulabilecek teori sayısı sonsuz. Fakat hiçbiri mutlak bir gerçek değil. Teori yani gerçek ya da gerçek olmadığı bilinmiyor.