Evrende hatalar var mıdır?

İlk bunları izle bakalım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bakıyoruz ki düzen var diyoruz evrim ağacından gördüklerin ile lak lak yapıyorsun size göre her şey tesadüf ve senin dedigin olay tam anlamıyla budur.

-Bak şurada eski binaları yıkıyorlar, şurada bir trafik kazası olmuş, şurada bir cinayet olmuş, şurada bir kanalizsyon patlamış. İşte bu şehirde kaos var.

Ki yapımız kaosa patlamaları elverişli değil karıncanın bile bir düzeni vardır, örümcegin bile bir düzeni vardır. Lakin açtıgın konulara baktım da Allah'ı görsen bile inanmayacak biri olarak anladım seni.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam Allah'ı görüp inanmayacağını nereden bilip bu kadar kesin konusuyorsun? Doğru değil insanlar hakkında bu kadar yapıcı konuşmak. Böyle demek yerine farklı görüşe sahip insanlar ile saygı çerçevesinde karşı fikirlerinizi sunabilirsiniz.

Efendimizin fikrini reddettik diye cahil olduk, olsun. Kaosun ne demek olduğunu öğren sende bence o zaman gel. Evrende kaos olsaydı sende bende olmazdık.
Meteorun teki dinazorları yeryüzünden sildiği gibi lap diye gelip seni de silebilir. Daha önce bu dünya çokça kitlesel yok oluş gördü zaten.

Şu ana kadar her şey tıkırında gidiyor. İnsanlarda hata olabilir ama.
Meteorun teki dinazorları yeryüzünden sildiği gibi lap diye gelip seni de silebilir. Daha önce bu dünya çokça kitlesel yok oluş gördü zaten.
İnsan ötürü de çok gördü.

Aslında hata demiş olduğunuz şeylerde evrenin düzenin planlı bir parçasıysaki olmadığı ispatlanamaz hata olmayacaktır. Dolayısıyla bu soru tek cevaplı başka tabirle soru sorulcak bir mesele değil

"Hata" yı nasıl tanımladığına bağlı tamamen. Eğer hastalıkları "hata" olarak tanımlıyorsan evrende kaos hakimdir.

Görünen kısmı bile kusursuz değildir. Bir de daha keşfedemediğimiz alanları düşününce kusursuz olabileceği aklıma yatmıyor.

evrim ağacından gördüklerin ile.

Sizde Sözler Köşkünden misiniz?

Bahsettiğin kitlesel yok oluş olmasa idi evinde t-rex beslerdin artık.ya da t-rex seni

Bahsettiğin kitlesel yok oluş olmasa idi evinde t-rex beslerdin artık.ya da t-rex seni
Harbi ha. Yaratan gökten metoru fırlatmasa, halimiz duman olacak.
Tabi böyle bir olay oldu mu, hiç bir fikrim yok . Ben dinazorların varlığına inanmıyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…